苟芸慧丶單文柔

mabel7705
|
macca 發表於 18-10-19 21:42
有冇人同我一樣從來唔覺苟姑娘靚?
Same here,唔覺得佢靚,但呢度個個都話佢好靚,女神咁,所以唔敢出聲
hanangah
|
caa 發表於 18-10-19 21:55
有,唔知點解呢度咁多人話佢靚,睇來睇去唔知點貴氣,套婚紗好核突好土氣,d post好怪
...

同意~仲話童話式婚禮,成件事堆砌出黎效果又唔靚,唔溫馨.

鄭太結婚日,佢係開心,陳太係幸福自然.

alsace0416
|
mabel7705 發表於 18-10-19 23:04
Same here,唔覺得佢靚,但呢度個個都話佢好靚,女神咁,所以唔敢出聲

我都是,現在娛樂圈冇乜靚女,或者咁佢突出d, 我覺得佢好木獨,唔是剔透大美人.
gross
|
macca 發表於 18-10-19 21:59
講野完全聽唔到佢講乜!

對眼幾好...都夠大.

但係...我唔識形容..佢下巴好怪...好似SIR 左落黎咁..我真係唔識形容. 但! 有人有同感嗎?

我覺得如果變左ALI 果D 面形佢就好靚.

Conybrownbb
|
waic 發表於 18-10-19 20:09
我都覺得係

x2
Catcatlove
|
單同pan 呢對真係天作之合,你帶比佢幸福,佢帶比你幸福咁,彼此都不作他人選
Conybrownbb
|
Ycam 發表於 18-10-19 22:38
從來都覺得佢無乜特別, 唔明咁多人講到佢好靚,香香都靚佢好多

同感。同係加拿大美女,我覺得岑麗香,倪晨曦靚好多,身材又fit
triplek
|
Catcatlove 發表於 18-10-19 23:28
單同pan 呢對真係天作之合,你帶比佢幸福,佢帶比你幸福咁,彼此都不作他人選
...

係 睇到佢地眼裡都有對方
好有愛 係娛樂圈真係好難得

之前麻麻地煎
pan同今次覺得佢地好好
同單感覺好純好溫柔
覺得取到呢d女仔煎pan真係三生有幸
Cheddar85ang
|

我唔係覺得佢唔靚,我唔太鍾意佢呢類樣。
有啲角度ok+白白淨+另類氣質咁囉。

mln
|
Conybrownbb 發表於 18-10-19 23:29
同感。同係加拿大美女,我覺得岑麗香,倪晨曦靚好多,身材又fit
...

我又唔覺得呢2個靚,特別晨曦似老女人味。我反而覺得苟姑娘同單文柔靚喎!
Conybrownbb
|
mln 發表於 18-10-19 23:33
我又唔覺得呢2個靚,特別晨曦似老女人味。我反而覺得苟姑娘同單文柔靚喎!
...

單文柔我都覺得靚同順眼
MrsSingSing
|
我鍾意苟姑娘件婚紗.........個袖囉
MrsSingSing
|
張包仔 發表於 18-10-19 20:45
認同,尤其陳太由內發出個種幸福、喜慶。
睇東張完全感受唔到9係辦緊喜事
...

我感覺陳太好快再有喜訊個氣場太有福氣
Wingwingm
|
mabel7705 發表於 18-10-19 23:04

係咩係咩我開左呢po喎
nainaitze
|

有呀
YuenYuenKwok
|
yeemeif 發表於 18-10-19 20:50
我正想講,單好似突然靚咗好多,但又講唔出有咩唔同,可能新娘子特別容光煥發
...

我想問⋯ 有冇人覺得單d相係P得好勁?平時佢係包包面,但d婚結婚相真係好靚,想知佢係真係瘦左連輪廓都靚曬,定只係P靚左。
Conybrownbb
|
YuenYuenKwok 發表於 18-10-19 23:43
我想問⋯ 有冇人覺得單d相係P得好勁?平時佢係包包面,但d婚結婚相真係好靚,想知佢係真係瘦左連輪廓都靚 ...

但睇佢結婚果日啲片,塊面都瘦左好多,當然pre wedding就一定p㗎嘞
blue02
|
mln 發表於 18-10-19 23:33
...

完全唔覺倪晨曦靚 ,我覺得好普通, 佢一出嚟,硬係覺得個樣其實係靠化妝 ,仲差過單文柔
wonghiuyeezozo
|
alsace0416 發表於 18-10-19 22:55
唔覺佢靚,但ok, 唔會用佢咁靚來形容佢,各花入各眼
我覺得佢拜金同冇男人唔得咁
...

係冇有錢佬唔得
mickeywinnie3
|
blackberry 發表於 18-10-19 20:35
我覺得陳太靚好多喎

係靚的!似公主feel