自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

Wild_Lady 發表於 18-10-20 10:16
到!覺得佢鈍又呆,娘味重,品味差,最慘係毫無演藝 talent。

hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

wongjackie 發表於 18-10-20 10:17
繼BOB 嫂後另一BK 女神: 單文柔

女神咁你又多左。
你乍,我本人基本上得男神架乍
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

子爵府

好媽媽勳章

MrsSingSing 發表於 18-10-20 09:40
我反而係俾唱歌嗰part感動到。
鵬婚禮時唱歌,單爆喊...好似話單之前俾閨蜜撬長腳失戀時,成日聽鵬首‘差 ...

剛上 youtube 看看, 真是

子爵府

MrsSingSing 發表於 18-10-20 09:40
我反而係俾唱歌嗰part感動到。
鵬婚禮時唱歌,單爆喊...好似話單之前俾閨蜜撬長腳失戀時,成日聽鵬首‘差 ...

鵬單之戀情節仲要同「單戀雙城」有幾分相似,式適好友同男友撘上,陸恭梓的作品陪她解情傷,最後有情人終成眷屬。感覺他們良緣是天註定,帶著情傷返港,選港姐令他們邂逅令他一見鍾情,對的時間遇上對的人,好感動。

子爵府

chunheimama 發表於 18-10-20 09:22
以前對展鹏印象麻麻地, 但今次對佢從新認識, 由發英國緍照, 船上緍禮, 企在快船去上船, 形形形........:i ...

煎pang根本一直比毒媒打毒針,他又不善辭令外界對他有好深的誤會。

他為了婚禮仲特登和phoebe拍了差半步MV、同微電影讓她可以成為他的女主角。 由求婚紙戒指、英法影婚紗相再起當地跪地求婚、籌備一個海上婚禮、MV、微電影,男方所做全部為滿足新娘愛浪漫少女情懷,好難得煎pang真係好好,無論為身邊的媽媽和女人都付出100%。

禁止訪問

珍珠宮

yaumuimui 發表於 18-10-20 10:28
鵬單之戀情節仲要同「單戀雙城」有幾分相似,式適好友同男友撘上,陸恭梓的作品陪她解情傷,最後有情人終 ...

所以我覺得幾sweet ,真愛。
單睇單戀雙城戀咗鵬
不過我冇睇過單戀雙城

子爵府

MrsSingSing 發表於 18-10-20 10:57
單睇單戀雙城戀咗鵬
不過我冇睇過單戀雙城

呢套劇好好睇

公爵府

Wingwingm 發表於 18-10-19 20:04
今次絕對係單文柔,靚好多

我一向覺得苟姑娘好靚,但結婚個樣真係冇平日咁靚

男爵府

Wingwingm 發表於 18-10-19 20:04
今次絕對係單文柔,靚好多

睇完D相,同意你!平日覺得9姑娘靚好多,但結婚就差好遠,可能同taste有關。

珍珠宮

睛靈勳章

love2talk 發表於 18-10-19 20:34
我都見過佢真人,同你感覺一樣。

真人白得制

珍珠宮

茄子 發表於 18-10-20 11:23
睇完D相,同意你!平日覺得9姑娘靚好多,但結婚就差好遠,可能同taste有關。

同感,個妝太白,笑容有d崩緊有d顯老,
某角度苟結婚嗰日有d似周慧敏前排開演唱會時個樣,但周已經50

水晶宮

jollyma 發表於 18-10-20 11:26
真人白得制

係,佢都係因為太白先比我望到,真人冇乜星味。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

YuenYuenKwok 發表於 18-10-19 23:43
我想問⋯ 有冇人覺得單d相係P得好勁?平時佢係包包面,但d婚結婚相真係好靚,想知佢係真係瘦左連輪廓都靚 ...

佢結婚娛樂版應該冇p, 都冇咁飽

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MrsSingSing 發表於 18-10-20 00:51
我原本都麻麻地鵬,但見佢望住單係由個心笑出黎咁,係愛呀哈利
苟姑娘我幾欣賞佢揀貝兒條裙,幾 ...

貝兒條裙攪到佢好大份

寶石宮

MrsSingSing 發表於 18-10-20 10:57
單睇單戀雙城戀咗鵬
不過我冇睇過單戀雙城

但...單文柔竟然冷門到聽陳展鵬嘅歌....

男爵府

我早二星期響嘉湖銀座見到單文柔,個塊臉真係好大,個人唔瘦,同佢啲緍紗相差得遠,塊面搽得勁厚粉,點解咁多覺得佢瘦

大宅

macca 發表於 18-10-19 21:42
有冇人同我一樣從來唔覺苟姑娘靚?

真心唔覺苟姑娘靚...唔知點解總係覺得佢成身大陸味...娘爆

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

仲要結婚相唔靚, 衫唔靚, 化妝唔靚
完全唔覺得幸福, 只係覺佢趕住嫁

大宅

好媽媽勳章

到!

首頁

尾頁

跳至