自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我係c奶 發表於 18-10-20 19:53
請問申請費同保險要幾錢?

我睇新聞講就,1個月通行証45蚊,1年就5百幾,保險,6人車以下,7日就3百蚊左右,1年就3千幾,我未打去問實幾錢
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

直通車

wcpcelia    發表於 18-10-21 16:52

公爵府

she007 發表於 18-10-20 18:18
我不會吐,但拋得勁我好驚,又驚撞船,同埋船票真係幾貴,我已經好耐冇去澳門。
...

我都唔嘔,但拋到好似海盜船咁,同小朋友一齊佢地仲邊喊邊嘔,自己驚到死仲要照顧佢地 每次都以為自己拍緊死神來了

珍珠宮

simple430 發表於 18-10-20 20:09
直通車

不算平

侯爵府

72leelily 發表於 18-10-20 20:12
不算平

直通車係唔算太平,如果想平就應該坐機場巴再駁口岸接駁車過
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

水晶宮

emimi 發表於 18-10-20 20:11
我都唔嘔,但拋到好似海盜船咁,同小朋友一齊佢地仲邊喊邊嘔,自己驚到死仲要照顧佢地 每次都以 ...

乜經常係咁?我以為我上次大浪同坐金光先係咁

公爵府

醒目開學勳章

大力大力 發表於 18-10-19 22:12
剛剛同班澳門朋友傾開 ,下年我哋去日本石垣島釣魚 ,他們可以坐巴士直去到機場 ,超級方便~ ...

即係香港坐車到澳門機場?澳門機場出發會平過香港出發?

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主:

平? 唔覺

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kenshiro18 發表於 18-10-20 21:54
去到澳門一出口岸
已經大把發財車等你

如果唔入賭場得唔得? 有小朋友喎!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cattz288 發表於 18-10-20 22:13

如果唔入賭場得唔得? 有小朋友喎!

小朋友唔比上賭場車的 (執正計)

男爵府

good_pig 發表於 18-10-20 22:15

上年去照坐賭場車無人捉喎。唔賭錢都可以玩其他設施住酒店架嘛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

good_pig 發表於 18-10-20 22:15

係囉! 但可唔可以當佢入酒店?
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-10-20 22:17
係囉! 但可唔可以當佢入酒店?

咁我又真是入酒店嘅

象牙宮

mamasprits 發表於 18-10-20 21:56
平? 唔覺

平喎!葵青荃灣區A車當唔加價, 入口岸成人$18.9, 小童有半價, 專巴$65, 百幾蚊已經可以來回喇喎!
放下自在

象牙宮

dreamboy_man 發表於 18-10-20 22:20
咁我又真是入酒店嘅

上車駛唔駛show booking資料架?
放下自在

男爵府

chantings 發表於 18-10-20 03:03
STEP1 由香港各區, 坐車去港珠澳大橋香港口岸
i. 坐指定機場巴士(A車)
ii. 由欣澳站坐B5 (未全日服務) $5. ...

講得好清晰

男爵府

cattz288 發表於 18-10-20 22:26
上車駛唔駛show booking資料架?

無喎

子爵府

我中意坐車多過船 ,黎緊 一家大細 自己楂車去口岸。再轉車 試下

男爵府

回覆樓主:

我好怕搭船,搭親都嘔到七彩
所以幾十歲人衹是去過三次澳門
以後有車搭就可以去多D

首頁

尾頁

跳至