自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

求教大型傢私集運有冇邊間好介紹?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

不用集運, 你叫厂家幫你發物流貨運, 加錢可以送貨上門的.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

回覆 emt1314 的帖子

但是有些廠家不願發香港

大宅

係咪可以嘗試直接叫佢發物流

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

bonnie_love115 發表於 18-10-19 22:42

係咪可以嘗試直接叫佢發物流
你叫佢直接幫你發物流, 送上門大約150-200蚊, 要看你地區.
你亦都可以自己揾間相熟嘅物流公司, 叫佢上厂提貨, 然后運返香港, 當然你要話俾物流知你件貨尺寸(長寛高) 重量.

我上次淘張玻璃餐枱, 寄順丰送埋上門, 300蚊.

wcpcelia    發表於 18-10-20 16:42
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

我找p2p, 計實重, 包送上門。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我搵新德物流,叫賣家送去佢哋廣州個倉,齊貨一次過落香港,每次¥300起,包200kg,過200kg,續重¥1.5/kg,送到香港地址樓下,送上門另議

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

如果係集大型傢俬,我次次都揾金牌何生,集齊直運香港,運費到港時才付港幣

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

happymama11 發表於 18-10-20 03:06
如果係集大型傢俬,我次次都揾金牌何生,集齊直運香港,運費到港時才付港幣
...

請問佢地包唔包埋安裝?
請勿打招呼~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我上回用P2P

大宅

我用淘派 www.taopai.hk

wcpcelia    發表於 18-10-20 16:43

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

melody228 發表於 18-10-20 13:07
請問佢地包唔包埋安裝?

要加錢

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

happymama11 發表於 18-10-20 14:27
要加錢

謝謝你!請問有無聯絡?
請勿打招呼~

珍珠宮

melody228 發表於 18-10-20 16:06
謝謝你!請問有無聯絡?

pm咗你

男爵府

happymama11 發表於 18-10-20 03:06
...

可否PM埋我?

大宅

回覆 fuhk 的帖子

呢間我都用過,非常好!

子爵府

emt1314 發表於 18-10-19 23:06
你叫佢直接幫你發物流, 送上門大約150-200蚊, 要看你地區.
你亦都可以自己揾間相熟嘅物流公司, 叫佢上厂提 ...

我之前想買梳化,佢話300蚊只送到樓下送埋上樓要另外收費

男爵府

bonnie_love115 發表於 18-10-19 22:37
求教大型傢私集運有冇邊間好介紹?

金牌何生

子爵府

...

何生服務好好,乜傢私也識得砌,價錢公道

伯爵府

可否PM埋我?

首頁
12345...6

尾頁

跳至