自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181019/bkn-20181019182241186-1019_00862_001.html

姊妹團由李亞男、王君馨、岑麗香(香香)、伍詠薇、倪晨曦、潘曉彤、梁嘉琪、簡慕華及一位圈外好友組成。

女神苟芸慧與陸漢洋今日在上水舉行婚禮,傍晚兩人會見記者,拍照時苟芸慧Sweet錫老公面龐兩次,現場記者起哄要兩人嘴對嘴,起初陸漢洋只肯錫手背,其後兩人借位扮錫,大家當然不收貨,最後兩人都有咀嘴滿足大家要求,而苟芸慧全日佩戴Tiffany & Co.珠寶共值約一千三百多萬港元,閃爆全場。

結婚遊勻半個世界

兩人一同受訪,陸漢洋表示晚宴宴請200人,以自助餐形式,在露天草地舉行,苟芸慧說:「露天係我idea,我鍾意大自然,想童話一啲,香港都好難搵戶外地方。(慣做陸太未?)ok,今朝都有人咁叫。」講到先後在三地舉行婚禮,是否用了很多錢,陸漢洋說:「錢就唔知,去咗有意思嘅地方,再做到唔同嘅野,好開心,希望多啲記憶,去咗美洲、歐洲、亞洲,行咗半個世界,第時十周年再行多一次。」而他仍未有透露註冊的地方,希望留一點秘密。

陸漢洋:愛佢一生一世

他又直言為搞今日的婚禮已失眠多天:「好驚落雨,好在天公造美,冇落雨又唔係勁曬,覺得個天對我好好。(全速進行造人大計?)唔係全速,我不嬲係耐力賽,佢又有劇拍,工作排到農曆新年,我哋希望兩、三年後先造人,第時生咗小朋友,要畀時間陪佢,唔只係畀工人湊。」問到想生幾多個?苟芸慧說:「想生四個!都係順其自然啦!」講到苟芸慧的「處女黨」、「六壯士」,將要變成一個大組,陸漢洋搞笑改新名做「苟星伴月」。

講到「愛的宣言」,陸漢洋表示「一講就會嚟料」(意指想喊):「多謝佢對我咁好,我係個幾難頂嘅人,佢都包容我,我會盡量畀幸福快樂佢!(應承佢父母好好照顧苟芸慧?)其實佢爹哋唔捨得交個女畀我,我都應承咗好好照顧佢哋個女,一定唔會令佢哋失望,我都承諾太太最少愛佢一生一世!」

[p=28, null, left]此外,從場內賓客分享的相片可見,苟芸慧與陸漢洋在台上不時咀嘴,相當甜蜜!

一對新人進場。

做乜咁怕醜啫?

同姊妹合照!

張結婚相好靚!

起初只係錫吓面仔~

咀佢咀佢!

風騷到呢!

苟芸慧同陸漢洋繼續咀不停!

陸漢洋只係錫吓手仔~

閃到呢!

寶石宮

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 18-10-19 23:10
恭喜晒

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181019/bkn-20181019182241186-1019_0086 ...

太白了
幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

anyway
幸福可以好簡單

珊瑚宮

Sorry 晤睇好

子爵府

35歲,兩三年之後先開始造人,仲要生四個?

珍珠宮

mickeyeva 發表於 18-10-19 23:10
恭喜晒

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181019/bkn-20181019182241186-1019_0086 ...

人靚,但燈光唔靚

公爵府

BBJOJO 發表於 18-10-19 23:14
太白了

我都想講點解塊面同頸身唔同色
but佢係靚ge

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

waiyeee 發表於 18-10-19 23:28

人工生兩次孖胎,40歲前搞掂

男爵府

唔靚

伯爵府

回覆樓主:

人靚,但婚宴相影得,可能燈光問題
不過之前影的婚紗相超靚

子爵府

waiyeee 發表於 18-10-19 23:28

所以似講下生4個。最終生到2個都好叻。

子爵府

苟姑娘真係好靚!但件婚紗,個妝同個髮型都有點令人失望。覺得佢結婚look 應該可以靚絕!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

回覆樓主:

這類婚紗露鎖骨不配帶頸練

侯爵府

回覆樓主

佢老公年紀吾細

珍珠宮

婚紗太"lou 教"。。個脏太白,髮型唔得,但靚樣搭夠

大宅

靚,sweet,但makeup artist好大鑊,搽到面同身兩隻色,開名please

象牙宮

2024年龍年勳章

BBJOJO 發表於 18-10-19 23:14
太白了

新娘面上粉太白,同膊頭脛唔同色。

個新郎有冇正職?

侯爵府

Sumyeema1 發表於 18-10-20 00:11
新娘面上粉太白,同膊頭脛唔同色。

個新郎有冇正職?

富三代

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 Sumyeema1 的帖子

結婚大晒冷!陸漢洋出動「二奶」娶苟芸慧

[p=28, null, left]陸漢洋係賽車手大家都知,除咗老婆苟芸慧,車簡直係佢「二奶」,甚至係佢命根!今日婚禮真係陸漢洋大晒冷嘅日子,為咗突顯佢幾咁愛車如命(除咗苟姑娘),佢就出動架戰車做場地布置,將「二奶」泊咗喺婚宴場地門外,車頭仲掛咗「just married」嘅裝飾,要公告天下自己啱啱做老襯!而晚上婚宴布置以白色為主,入面設有大電視,睇嚟又會有感人片睇喇!

霸氣十足!

苟芸慧都熱愛賽車。

陸漢洋揸過愛驅出賽。

首頁

尾頁

跳至