自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Rubik 發表於 18-10-20 09:28
其實我有少少明佢,我同佢一樣兩年前婚姻觸礁,嗰時知道電視有呢個節目,嗰個時間我係熄都熄唔切部電視,嗰 ...

佢作為一個節目主持,可唔可以專業啲?可以感性,但唔好吓吓情緒化乜都喊一餐好嗎?如要換人我想要鄭子誠囉,淨聽聲都已經係享受。

其實佢咁易喊即係說明佢人生閱歷唔夠,唔適合主持呢類節目。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

主持人個樣對眼好假

子爵府

dede2005 發表於 18-10-20 10:39
所以我鍾意黃翠如
真係唔同人會有唔同效果!
講翠如做戲,呢到個個冇眼睇(me2)
但做呢類節目,反而係合適!

利申,唔係2者fans

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

杜小田 發表於 18-10-20 00:00
原來女人係又喊吾係又喊, 好鬼煩吖
頂主持人陳貝兒吾順

撇除佢成日喊,本身係好睇的,佢把聲都好好聽。但成日喊,一副好悲傷的樣子,的確睇到人心情沉重。

Childhood is journey, not a race.

水晶宮

回覆樓主:

我覺得好好睇

男爵府

晴寶寶 發表於 18-10-20 09:13
其實我同老公講,睇佢做節目好辛苦,如果換咗係翠如做,可能個氣氛當堂唔同哂,會好溫馨好好笑,雖然我知 ...

點解唔鍾意翠如呀?我都好鍾意佢,性格爽朗豪邁,又搞得笑,又唔小氣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

昨晚使唔使咁感觸,應該開心至係,喊到把聲震晒 ,她真係仲未放下,做人應該向前看!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

koalachan2002 發表於 18-10-20 11:18
點解唔鍾意翠如呀?我都好鍾意佢,性格爽朗豪邁,又搞得笑,又唔小氣
...

大宅

szeszes 發表於 18-10-20 01:52
可能佢一時感觸(婚姻不如意),加上好似話佢拍到中暑,身體又出現問題 (發現腎石)
...

發現腎石係拍完返咗香港㗎喇

大宅

opml1206 發表於 18-10-20 11:24
發現腎石係拍完返咗香港㗎喇

真係一見佢喊就覺得煩

男爵府

回覆樓主

我覺得佢做得幾好

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

szeszes 發表於 18-10-20 01:52
可能佢一時感觸(婚姻不如意),加上好似話佢拍到中暑,身體又出現問題 (發現腎石)
...

第一輯已經有feedback話成日喊好煩,第二輯仲行舊路,就算演員唔發覺(自我中),導演竟然都冇出聲

珍珠宮

fuhk 發表於 18-10-20 11:02
佢作為一個節目主持,可唔可以專業啲?可以感性,但唔好吓吓情緒化乜都喊一餐好嗎?如要換人我想要鄭子誠 ...

佢適唔適合又係另一回事丫,咁講佢都係打份工,老細比job佢都要做嘅

我嘅意思係佢應該有d經歷所以先喊,始終一個人挨過咗兩年。。。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mickeyeva 發表於 18-10-20 11:18
昨晚使唔使咁感觸,應該開心至係,喊到把聲震晒 ,她真係仲未放下,做人應該向前看! :fortunate ...

一個主持咁情緒化,其實唔適合做主持,當年燶華一句說話,比人飛走。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

喊得太多 變做假

男爵府

係老公飛左佢?

珍珠宮

終於有人講,個節目懶係感人咁,但又吾係好知有咩好喊,難頂,所以轉台/關電視

大宅

回覆樓主

禽晚先同老公講,佢乜都喊,好難頂

水晶宮

杜小田 發表於 18-10-20 00:45
喊到我明白點解男人咁討厭成日喊既女人

佢唔明白歌詞: 找緊愛侶只靠歡容不靠淚水

我都好驚女人成日喊, 我諗起我識某人A君,要係fb, WhatsApp 公開話自己隻貓死咗喊爆....喺fb 成日share自己死咗果隻貓, 又話掛住。 但佢聽到有人因為個仔過身幾年, 甚至有人另一半過咗身10年, 當時人有時講起個仔/另一半會喊, A君居然以「變態, 咁恐怖, 洗唔洗呀」 去形容....
寵物離世喊我理解, 我都會喊, 但我唔會公開
人地死咗個仔同另一半, 感情深厚, 過好多年都唔可以釋懷, 我覺得好正常。
但A君嘅形容詞, 令我覺得佢好涼薄。 所以成日喊都未必一定係感情豐富同有同情心

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Rubik 發表於 18-10-20 11:28

佢適唔適合又係另一回事丫,咁講佢都係打份工,老細比job佢 ...

佢的job係俾觀眾睇,觀眾只係見到佢乜都喊喊喊,搵佢做主持的人都好有問題。

真係有練歷的人係唔會咁情緒化的,係會將件事轉化再同觀眾分享,佢冇呢種能力,佢只係經歷咗啲嘢再將遇到嘅任何事都情緒化地表達,佢做返東張西望算啦。

首頁
23456...7

尾頁

跳至