自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

今季我一集都無睇, 怕鬼咗佢, 乜都喊一餐.
都唔知有乜鬼好喊!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

我都好怕佢集集喊,感性還感性,情緒控制唔到就會令人生厭,個個故事都感人,個個故事都係喊?喊咩姐,路係自己揀,個個都有背後嘅故事,喊得幾多?失去左原有嘅宗旨

以前「尋找他鄉的故事」,你見唔見King sir或訪問嘅記者會喊?嗰啲故事種辛酸啦

琥珀宮

回覆樓主:

冇興趣嘅題材所以冇睇,好彩,因無論男女,都好怕人容易喊。

象牙宮

回覆樓主:

集集都喊,真唔理解

侯爵府

回覆樓主:

放工返屋企,唔想再睇負面嘢, 我要正能量

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

其實好多個故事主人翁經歷都好感人,佢哋嘅人生亦都好精彩,但主持人應該好好控制自己嘅情緒,做好主持人或者旁述嘅本分,或者導演應該剪走貝兒喊嘅樣或情節。

雖然我沒有嫁到這個世界的邊端,整體來講,呢個節目我很喜歡

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢絕對係水造!! 無興趣睇佢喊/講感受!! 睇到咁上下見佢黎料就轉台避睇!

琥珀宮

其實都唔知點解要喊

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無辦法, 想睇D故事, 唔係睇佢!!

男爵府

2018復活節勳章

佢真係要好好控制自己

水晶宮

畀面勳章

chengcheung 發表於 18-10-20 00:41
細個時成日聽見舅父講:喊喊喊,喊衰哂

我亞爺亞嫲成日都咁講㗎! 我細個係喊包。有一年亞爺生日嗰日我唔知發緊咩脾氣係咁喺度喊。之後亞爺病足一年,我就俾人鬧足一年。 自此之後唔敢喊。驚俾人話我喊衰晒。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

不嬲有姓陳呢個女人既節目都唔會睇,見親佢都轉台。 唔鍾意佢。見到佢個樣覺得好煩。

男爵府

回覆樓主:

有時啲受訪嘉賓冇喊,佢就一個人喺度喊

珍珠宮

ricecooking 發表於 18-10-20 10:30
可能有點抑鬱,成個節目比個表演咸咁 太多時間比佢咸住發表感想
...

表演solo喊

翡翠宮

畀面勳章

而家我專登第二日先係mytv睇,一見主持人獨白就飛走佢,否則真係睇唔落去。
日日是好日

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我覺得佢有depression,冇咩好流眼淚。
但見係又喊吾係又喊
望見都煩
冇興趣睇

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

今輯真係over 左,連同性戀果part 都喊

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢話期待有第二春, 講真見佢咁樣喊黎喊去, 係男人都怕la!! 男人都想搵個開朗嘅, 都好過多愁善感呢類!

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

呢個節目喊就係佢賣點喇....!!!

首頁

尾頁

跳至