清潔辦公室2000尺

sean2017
|
抹洗手間兩個,抹地,倒10人垃圾,抹玻璃,廚房,其他少量雜務

每日兩個鐘夠麻?
manman1118
|
2000尺 仲要做咁多野 你自己屋企拖個地幾百尺都最小半粒鐘拉
yurijm
|
我反而著眼兩粒鐘,有冇姨姨肯做?
可能要問下同一工廈/商廈其他公司用開既清潔姨姨
問下佢地肯唔肯順便做埋你地公司呢層
可能會岩筆直

坦白講,每日兩個鐘
應該好難請到街外人特登日日過去
或者要有心理準備會係將貨就價mode

ricecooking
|
吸塵唔抹地就得
ngwong2
|
sean2017 發表於 18-10-20 00:28
抹洗手間兩個,抹地,倒10人垃圾,抹玻璃,廚房,其他少量雜務

每日兩個鐘夠麻?

預唔日日拖地.因拖地最要多時間.
spikenard
|
我家600尺淨拖地掃地半個鐘最少,要視乎你對乾淨的定義,將就抹1抹定要清潔舒適的程度
燚然
|

每日兩個鐘夠麻?

勞隸處既請人post ??咁嚇人 既!!!
Sumyeema1
|

每日兩個鐘夠麻?

抹地定吸塵?
3b
|

每日兩個鐘夠麻?

兩個鐘無話唔得, 不過要求要低, 自己做一次就知道要幾耐
stagea
|

每日兩個鐘夠麻?

抺洗手間、大洗一次都半個鐘,做埋其他野應該夠時間,但一定掃地抺地做唔到。
wcpcelia    發表於 18-10-20 17:17
stagea
|
燚然 發表於 18-10-20 09:09
勞隸處既請人post ??咁嚇人 既!!!

勞隸處?邊到嚟?
phoebepanpan
|

每日兩個鐘夠麻?

我公司建築面積6000,高峰期40多人,清潔是每日三小時,吸塵 倒垃圾桶。抹玻璃。洗廁所

阿姨仲話三個鐘咁多。我叫佢hea做休息
野原美冴
|
我公司係樓主咁上下情況,比錢清潔公司做,每日派員工上來,只係用10分鐘,掃地同倒垃圾桶。每星期一次毛巾抹牆抹櫃,又係用15分鐘。

幾多小時都可以,係睇自己要求清潔程度。
呀紫CANDY
|

每日兩個鐘夠麻?

或者你自己試吓做咪知囉!
Nancy20090615
|

每日兩個鐘夠麻?

邊區/時薪?
emt1314
|
每日都要抺地, 抺玻璃窗?

我公司個姐姐, 地下是吸尘, 抺玻璃門 唔抺玻璃窗的

你要求低, 求其見唔到垃圾就算, 二小時應該可以的.
小可愛11
|
yurijm 發表於 18-10-20 00:39
我反而著眼兩粒鐘,有冇姨姨肯做?
可能要問下同一工廈/商廈其他公司用開既清潔姨姨
問下佢地肯唔肯順便做 ...

同意,之前公司請個姐姐幫手倒下垃圾吸下塵,抹一下枱,每日個幾兩個鐘,佢都話係咁啱佢有 job 喺樓上同隔離大廈有 job 先接我哋公司。
伊芙蓮
|

每日兩個鐘夠麻?

我公司大幾倍
個清潔姐姐每日早上只來大約1小時

主要清潔pantry
倒下垃圾
抹下老細房 門口
吸麈一星期一次
nganc9
|

每日兩個鐘夠麻?

畀我做要2日
Nancy20090615
|

每日兩個鐘夠麻?

熟手呀姐手快腳快, 兩小時無問題, 做多左果 d 鐘你咪照累計番比人地. 你公司細唔會多野做. 雜務係指乜野? 呀姐通常做清潔, 唔會做咩雜務.