自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

香討有無呢啲自由廣場版?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

in.carry 發表於 18-10-21 00:56
me 2
bk開始

呢度
意料中事

大宅

green_flower 發表於 18-10-20 09:04
bk少人開post,又少人回,好多時候仲係post新聞,越來越悶,大家仲睇d咩forum?
...

Discuss HK

琥珀宮

畀面勳章

香土

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

green_flower 發表於 18-10-20 09:04
bk少人開post,又少人回,好多時候仲係post新聞,越來越悶,大家仲睇d咩forum?
...

Post 新聞最安全~

因為現在BK太多無品會員,喜歡單打追人咬,連會員家人也要涉及.........
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

green_flower 發表於 18-10-20 18:49
可能有d會員太串,會圍人,搞到無人出post

100% 一定係~

連我甘唔怕人插的都免得就免,一些會員單打不突止,內容更不堪入耳,什麼男人老狗上C9網........

其實我成日想出來有討論性,有價值的貼文,近年悭返淡氣了~

我覺得自由版這裡流量,比高峯期跌了至少一半以上,B K 管理層應該掌握準確數字吧~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

BK 最失敗是搞了個志趣相投(幾年前個别群組最興旺),這做成個别小圈子,有事就吹雞成班一齊圍人~

忠言逆耳.....

在首頁找不到,是否取消了?

原來改了叫 興趣嗜好~

珍珠宮

畀面勳章

我會在其他論壇開貼,呢處極少開,見識過太多冇良的會員,窮追猛打,口誅筆伐,甚至起底。
我上網系為咗攝時間娛樂下,想答就答,唔想同人嘈

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

維仔媽媽 發表於 18-10-21 08:14
我會在其他論壇開貼,呢處極少開,見識過太多冇良的會員,窮追猛打,口誅筆伐,甚至起底。
我上網系為咗攝 ...

管理層睇唔到.......無計~

買基金真係好傷

珍珠宮

畀面勳章

大力大力 發表於 18-10-21 08:06
BK 最失敗是搞了個志趣相投(幾年前個别群組最興旺),這做成個别小圈子,有事就吹雞成班一齊圍人~ ...
叫興趣嗜好

伯爵府

人少左
但廣告大左同多左

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-10-20 10:49
跌吉兩登

我諗我都要過去走返轉
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

大力大力 發表於 18-10-21 07:53
Post 新聞最安全~

因為現在BK太多無品會員,喜歡單打追人咬,連會員家人也要 ...

Bk不嬲惡人谷咁,自由區惡,時政區仲惡,如果為家人著想就去連登高登,果邊冇人知你有咩家人。

男爵府

Carhy 發表於 18-10-21 13:44
Bk不嬲惡人谷咁,自由區惡,時政區仲惡,如果為家人著想就去連登高登,果邊冇人知你有咩家人。
...

哈哈,你講得好搞笑,為家人著想!不過好真,呢邊好似會狂起人底。其實bk應該卑人set可以唔被人睇到過去post左咩。

男爵府

講真,我上bk其實係為攝時間、心情唔好時輕鬆下,但呢到有時d氣氛仲緊張過返工咁,遇著d鍾意搵人出氣發洩既jm,真係仲衰過唔上。

珍珠宮

mariefish 發表於 18-10-20 16:52
我連膠帖都錯過左

抵死 邊個叫你呢條魚唔嚟公海蒲

侯爵府

green_flower 發表於 18-10-21 22:08
哈哈,你講得好搞笑,為家人著想!不過好真,呢邊好似會狂起人底。其實bk應該卑人set可以唔被人睇到過去po ...

好似有得set

翡翠宮

2018復活節勳章

green_flower 發表於 18-10-20 18:49
可能有d會員太串,會圍人,搞到無人出post

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 18-10-20 16:52
我連膠帖都錯過左

啲膠帖睇唔睇都罷。由今日開始我去咗高登
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至