想分享一下我打pico 成果

廷廷媽
|
打左3次後,皮膚白左,今次打定點結焦,已甩7788, 上面仲有一粒焦未甩,甩左果d 斑位真係淡左,我初頭以為要打十次先有成果,而家3次就有,好開心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
廷廷媽 發表於 18-10-20 11:21
打左3次後,皮膚白左,今次打定點結焦,已甩7788, 上面仲有一粒焦未甩,甩左果d 斑位真係淡左,我初頭以為 ...

好明顯白左又靚左
Michellecat
|
我仲有覺得瘦左喎
廷廷媽
|
Michellecat 發表於 18-10-20 12:33
我仲有覺得瘦左喎

角度關係
Qeenietang
|
真係淺色咗好多喎
王妹
|
打左3次後,皮膚白左,今次打定點結焦,已甩7788, 上面仲有一粒焦未甩,甩左果d 斑位真係淡左,我初頭以為 ...

真係淡左好多 打picoway嗎?
hedyyyyy
|
10次係一個療程渣?pico 3次應該都要見到效果啦⋯
廷廷媽
|
王妹 發表於 18-10-20 16:24
真係淡左好多 打picoway嗎?

叫pico enlighten ,我都唔知有咩分別架
tracy_lui
|

我都係同一間打咗三次已經可以素顏唔使化妝出街啊雖然仲有斑,不過已經淺色左好多!

廷廷媽
|
hedyyyyy 發表於 18-10-20 16:26
10次係一個療程渣?pico 3次應該都要見到效果啦⋯

冇話幾次係一個療程,主要睇打咩斑,我照面時d 斑係實色,美容師話深層斑,所以我咪覺得要打好耐先會有效果
廷廷媽
|
tracy_lui 發表於 18-10-20 16:33
我都係同一間打咗三次已經可以素顏唔使化妝出街啊雖然仲有斑,不過已經淺色左好多!

...

我之前都打左3次1064, d 斑完全冇郁過,所以把心一還轉打pico ,由於係深層斑,冇諗過3次就有野睇,而家有d 喜出望外
王妹
|
廷廷媽 發表於 18-10-20 16:32
叫pico enlighten ,我都唔知有咩分別架

我諗住打暗瘡印多 我仲諗緊應該打邊隻picoway or enlighten
王妹
|
廷廷媽 發表於 18-10-20 16:34
冇話幾次係一個療程,主要睇打咩斑,我照面時d 斑係實色,美容師話深層斑,所以我咪覺得要打好耐先會有效 ...

係咪醫生打?
siufcat
|

效果不錯!
廷廷媽
|
王妹 發表於 18-10-20 16:47
係咪醫生打?

美容師打咋
2015PY
|
廷廷媽 發表於 18-10-20 17:47
美容師打咋

係米A妹打呀?
廷廷媽
|
2015PY 發表於 18-10-20 20:51
係米A妹打呀?

yes
iammrswoo
|

打結蕉痛嗎?第三次打左幾多粒結蕉呀?
塊臉有紅嗎?
siukei
|

係咪即係enlighten ? Thx
liverocker666
|
又真係幾靚wo!!!