屯門市萬寧有美贊臣推廣~~~超多玩具

LPF
|
節錄自FB

✨萬寧屯門市廣場分店獨家優惠:
1)購買美贊臣A+ 2/3/4/5號,或Platinum 2/3/4號 900克滿6罐,可獲贈費雪唱歌跳舞學習機器人BeatBo
2)Enfinitas媽媽藻油丸買一送一,呢個堅爆,原價賣緊$268, 而家$17X 仲要係買一送一添

見優惠去到星期日

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-10-22 18:50
cake05    發表於 18-10-20 20:29
蘇米魚
|
請問買藍罐奶粉有冇玩具送?
LPF
|
LPF 發表於 18-10-20 11:44
節錄自FB

我見到藍罐只得3號有貨,同埋無優惠.
得白金同普通版先有
dorisB
|
LPF 發表於 18-10-20 11:44
節錄自FB

請問買盒裝有否此禮物送? 謝!
LPF
|
dorisB 發表於 18-10-20 13:52
請問買盒裝有否此禮物送? 謝!

盒裝沒有禮物,罐裝先有(emoji)
dorisB
|
LPF 發表於 18-10-20 15:10
盒裝沒有禮物,罐裝先有(emoji)

thx
wcpcelia
|
thx
kuku06
|
呢D玩具出面買都唔平ga wor....
最平都3,4百
|
dha圍番咪唔駛100蚊一樽,
咁真係平wor
Poyau
|
謝謝分享
wing421
|
以前買4罐有禮物,依家要買6罐先有
tsung
|

LPF
|
今日最後一日,要買就快來睇吓
Kidd762002
|
今日重有無架,昨天唔得閒到。
LPF
|
Kidd762002 發表於 18-10-21 10:31
今日重有無架,昨天唔得閒到。

最後今日嘞,要買真係要早來,聽d姐姐講話部份贈品已經就快無了
LPF
|
wing421 發表於 18-10-20 22:05

其實4罐都有禮物,可以揀vtech 相機
同小朋友畫板

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
muzii
|
LPF 發表於 18-10-21 10:08
今日最後一日,要買就快來睇吓
其實有冇方法可以提早小小知佢送咩同係邊度送???
muzii
|
wing421 發表於 18-10-20 22:05
但圍番都抵,
因為之前見佢d禮品好似冇今次咁重手