懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

旦旦媽 發表於 18-12-8 20:15
你好,想問下報告有包括埋性別嗎?唔使再去見醫生聽佢講解一次?

有包性別,護士在ws講bb正常,我就無再番去,但我就print 左份野比我睇開既婦產科醫生望,佢話正常

別墅

jenkaka 發表於 18-12-8 20:39
有包性別,護士在ws講bb正常,我就無再番去,但我就print 左份野比我睇開既婦產科醫生望,佢話正常 :fortu ...

明白,謝謝你

複式洋房

kittyminnie 發表於 18-12-5 00:47
想問一下最後你收到whatsapp結果未ar, 診所係whatsapp結果比你聽, 定係會whatsapp一份電子版報告比你? than ...

收到喇,佢what’s app 電子報告比我

洋房

Coolkuyan 發表於 18-12-8 13:01
我上星期打左去卓x,佢話1月仲做緊優惠呀!所以我book左1月頭去做nifty pro

太好啦!我正想問...佢優惠做到幾時...我1月初就10week了
11week先做,係咪會好D架?

大宅

wincykwan 發表於 18-12-13 11:45
太好啦!我正想問...佢優惠做到幾時...我1月初就10week了
...

11W 做應該比較好,濃度比較高

大宅

wincykwan 發表於 18-12-13 11:45
...

我book左12週做呀

大宅

宜家大概幾耐出報告? 醫生係咪可以出病假紙?

別墅

kittyminnie 發表於 18-12-5 00:44
各位在卓_做Nifty pro的時候, 卓_既職員有無講優惠幾時會完呢, 因為都優惠佐一段時間; 想幫朋友問的
另外如 ...

之前睇到有d post 係本身個客想約其他醫生,但去到後姑娘問要唔要試方或楊醫生,我估應該係可以轉的

大宅

happysharingman 發表於 18-10-20 20:33
我都同你一樣 本身想約楊醫生,最後睇左方醫生。 我依家打算搵埋方醫生做定期產檢。 ...
定期產檢幾錢收費呀?
知唔知楊醫生同方醫生係星期幾會係TST / 石門?
THX~

大宅

回覆 kinkiking1129 的帖子

$800
我唔太清楚,但星期六方醫生係尖沙咀,我每次都係星期六產檢的

禁止訪問

別墅

回覆 豆爸豆媽 的帖子

想請問一下你搵 孫醫生做同睇nifyty報告.....定係第二個醫生做nifty,之後再搵返孫醫生睇報告?

已刪除用户

伯爵府

我07Dec下午在尖沙咀搵楊醫生做
20Dec上午打去問有報告咪 姑娘話返咗 醫生未睇 但報告無問題 我問幾時醫生會睇會通知 姑娘話過兩日
21&24Dec都無再打俾我 what’s app我

27Dec我早上再打去 醫生都未睇 醫生今日在石門

伯爵府

fitfit@fatfat 發表於 18-12-28 15:49
我07Dec下午在尖沙咀搵楊醫生做
20Dec上午打去問有報告咪 姑娘話返咗 醫生未睇 但報告無問題 我問幾時醫生 ...

我同姑娘講 我20Dec打電話問過 你們話兩日內回覆 姑娘就話24Dec醫生放假 我話上次打來無人講醫生放假 姑娘再話報告無問題 轉頭what’s app個報告俾我 what’s app 話報告無問題 放心

睇返報告日子 13Dec已做好 係醫生無睇
有d失望 姑娘只講無問題 我唔知係全份報告正常 微缺失係咪姑娘都識睇都話無問題

雖然Nifty做優惠 但都應該有醫生講解下呀
What’s app 姑娘話無問題 又無話醫生會唔會再打來 ....我仲book咗楊醫生05Jan去產檢
係咪要等到5號先有人理

大宅

fitfit@fatfat 發表於 18-12-28 15:50
我同姑娘講 我20Dec打電話問過 你們話兩日內回覆 姑娘就話24Dec醫生放假 我話上次打來無人講醫生放假 姑娘 ...
7/12睇到而家先有報告真係耐左好多喎~
我都BOOK左5/1搵楊醫生做產檢, 仲未BOOK做NIFTY PRO......

大宅

fitfit@fatfat 發表於 18-12-28 15:50
我同姑娘講 我20Dec打電話問過 你們話兩日內回覆 姑娘就話24Dec醫生放假 我話上次打來無人講醫生放假 姑娘 ...

份報告其實好簡單,我唔係醫生姑娘都睇得明,如果有特別問題,先好似要醫生特別講返。
不過你等咗咁耐,的確好難受的,我上次返去攞返份正本,見到坐滿哂人,我估啲姑娘都做到冇停手,可能咁樣交代得唔好啩

伯爵府

kinkiking1129 發表於 18-12-28 15:54
7/12睇到而家先有報告真係耐左好多喎~
我都BOOK左5/1搵楊醫生做產檢, 仲未BOOK做NIFTY PRO......

係我尋日打去嘈姑娘 姑娘先敷衍我
What’s app報告俾我話無問題
我淨係識睇第一版無問題
第二版微缺失唔識睇
唔知姑娘係咪咁勁識睇微缺失
咁nifty 可以再平d 都唔係醫生睇報告 姑娘已經做埋醫生部分

別墅

emmmacyk 發表於 18-10-20 15:24
卓x而家做推廣,免診金,2800全包,之前有jm分享楊式穎醫生,打去預約時佢話而家方碧鎏醫生都免診金,咁我 ...

你好呀樓主,我正想book nifty 請問可否pm資料比我呀?麻煩你

複式洋房

emmmacyk 發表於 18-10-20 15:24
卓x而家做推廣,免診金,2800全包,之前有jm分享楊式穎醫生,打去預約時佢話而家方碧鎏醫生都免診金,咁我 ...

你好呀 想要資料 可否pm我,謝謝。

首頁

尾頁

跳至