照完結構,老公……

曈曈媽咪
|
本身的有一仔一女,前日去照結構,醫生話BB係女仔,
點知老公無咩反應,到離開診所時,
我問佢做咩唔開心咁,生女唔好咩?
佢話唔係……不過
我話,出左世,你咪一樣會攬住錫~
佢話,就係會攬住錫,佢第時大個我會好擔心架
本身擔心一個,而家要擔心2個
我話咁個仔呢?c6話,唔驚喇,男仔驚咩
Qeenietang
|
曈曈媽咪 發表於 18-10-20 15:53
我問佢做咩唔開心咁 ...

咁快擔心?
兩仔健康為首要
JD930    發表於 18-10-22 17:19
musiccisum
|

sauNG
|
樓主老公系個女前世情人,怕個女俾人搶走
tsung
|
恭喜樓主
cattz288
|

恭喜
yurijm
|
恭喜樓主

BBJOJO
|
Qeenietang 發表於 18-10-20 15:58
咁快擔心?
兩仔健康為首要

咪係
wcpcelia
|
祝福
tansyneko
|
呷醋外父大戰兩女婿
2015年1月媽
|
證明樓主老公好錫阿女,擔心日後好多野,好老公
tester5
|

女好
sisbro
|
恭喜樓主
anna59
|
擔心個女大個同男人上床,結左婚未一樣,不過叫做攞到個牌做攞
melomelomelody
|

我第一胎係女,驗完nifty知第2胎係女,我見老公個樣好苦惱,以為唔係仔佢唔開心。

點知佢話:仔要教要嚴,女係用黎寵架嘛,我要諗下點一個心寵晒2個寶貝女

我話:咁好彩唔係仔,分分鐘用報紙包就算,仲咁開心俾我係咁買衫
lam133
|
恭喜恭喜
Littlefan
|
恭喜樓主。
我覺得你老公好可愛,咁快就已經諗到咁遠,比人行快幾步
Charlotte_mom
|
而家d女咁進取,生仔一樣擔心呀(唔係講笑我仔中二我已玩捧打鴛鴦)
greenpea    發表於 18-10-20 20:09
cattz288
|
Charlotte_mom 發表於 18-10-20 19:19
而家d女咁進取,生仔一樣擔心呀(唔係講笑我仔中二我已玩捧打鴛鴦)
...

係架! d女仔對靚仔好主動架
後來我先知某幾pair青梅竹馬中同當年都係女方好鬼主動
wing_19870612
|

呷醋外父