頭髮稀疏想織髮或配假髮

fghjkl
|

有没有jm有好介绍又或者有没有經驗分享,谢!
wongarma
|
我都有頭髮稀疏問題,果日經過千色匯被呢間店吸引著...

http://www.ckhair.com.hk/tc/index.php
tsung
|
wongarma 發表於 18-10-20 21:44

http://www.ckhair.com.hk/tc/index.php ...

謝謝分享
fghjkl
|
wongarma 發表於 18-10-20 21:44

http://www.ckhair.com.hk/tc/index.php ...

請問有没有試過呀?好似幾好
wongarma
|
fghjkl 發表於 18-10-20 22:15
請問有没有試過呀?好似幾好
冇試呀,只係鬥口望過下價錢又覺得唔貴喎(一千蚊樓下仲有折)
wcpcelia    發表於 18-10-21 16:05
fghjkl
|
wongarma 發表於 18-10-20 22:30
冇試呀,只係鬥口望過下價錢又覺得唔貴喎(一千蚊樓下仲有折)

Thanks! 預约睇下先
wongarma
|
fghjkl 發表於 18-10-20 22:41
Thanks! 預约睇下先
你試左記住返黎報告一下
fghjkl
|
wongarma 發表於 18-10-20 23:35
你試左記住返黎報告一下

ok
bkywong
|
fghjkl 發表於 18-10-20 16:11
有没有jm有好介绍又或者有没有經驗分享,谢!

我用開荔枝角香工Biscuits, 價錢都ok,我嗰塊全真髮頭頂都係幾百元, 而且自己用咗幾年都keep得唔錯
fghjkl
|
bkywong 發表於 18-10-23 14:51
我用開荔枝角香工Biscuits, 價錢都ok,我嗰塊全真髮頭頂都係幾百元, 而且自己用咗幾年都keep得唔錯
...

請問要預约預訂嗎?自己揀定佢幫你配?谢!
bkywong
|
fghjkl 發表於 18-10-23 16:10
請問要預约預訂嗎?自己揀定佢幫你配?谢!

佢近期上咗Tvb《今期流行》仲攞埋冠軍,我近來都想搵佢買多個替換,但都知佢成日full,要先預約。我記得果時係同佢傾一輪,佢幫我度頭再配,佢個電話係51689199,你可以問吓。
fghjkl
|
bkywong 發表於 18-10-23 16:34
佢近期上咗Tvb《今期流行》仲攞埋冠軍,我近來都想搵佢買多個替換,但都知佢成日full,要先預約。我記得果 ...

thx
Vin仔媽
|
謝謝分享
speed1770
|
我E+用緊super million hair 灑粉
都幾好

有買過Biscuits,但佢係用夾,都有D痛,有時夾到甩左幾條頭髮
用左幾次就冇用= =
不過佢個頭皮真係整到好似真人咁
fghjkl
|
speed1770 發表於 18-10-24 00:50
都幾好

是不是要日日洗頭?易甩嗎?
speed1770
|
fghjkl 發表於 18-10-24 01:27
是不是要日日洗頭?易甩嗎?
我差唔多日日洗
佢建議你用完定型水
但我冇用
我唔HI佢都唔會甩
大風都冇事
oilaioilai
|
都幾好
請問super million hair灑粉邊到買和幾$?出汗會溶嗎?thx

speed1770
|
oilaioilai 發表於 18-10-24 13:38
請問super million hair灑粉邊到買和幾$?出汗會溶嗎?thx

香港好似要上網買
我果時係TW SASA試完先買
但日本買就最平

我可能果個位置冇出汗 我就冇咩野
但你可以用定型液
上網睇用左 清水都唔會整甩D粉
bkywong
|
都幾好

原來如此,不過我用幾年都無乜甩自己d頭髮,可能因為我夾同脫下塊髮片都掃開自己d頭髮先,咁就無click 住,不過我都打算買塊更逼真d做spare。髮粉我都用過,不過每朝都搞到厠所同膊頭周圍黑晒
speed1770
|
bkywong 發表於 18-10-24 22:48
原來如此,不過我用幾年都無乜甩自己d頭髮,可能因為我夾同脫下塊髮片都掃開自己d頭髮先,咁就無click 住 ...

長時間用髮片, 唔會好焗? 不過我戴帽一陣都覺得焗
可能我地下比較深色 我唔覺地下黑左
而且我主要曬頭頂