自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Ada2288 發表於 18-10-20 20:22
林峰就算屋企無施x雄咁有錢,但自己搵到錢又捨得洗喺女方身上喎,仲要咁專一對佢,如果真係為左呢個施x雄飛 ...

同意。個男人肯洗自己度先得既。手指La,都漏啲,算吧。講真去長途機更要伸展下對腳,有錢唔洗係自己度真係姑寒!無錢就話慳下啫。

大宅

Hailey_Lam 發表於 18-10-21 09:33
林峰好好多,有樣有錢又闊綽,係1/32唔識珍惜,可能而家後悔緊所以專登租正人地對面 ...

要幾自我為是 先會認為咁樣做可以一邊帶住新歡住系人地對面,一邊認為可以刺激到人地會想同翻佢一起?當正兩個男人傻仔咁玩咩?

大宅

teaspoon 發表於 18-10-21 10:50
同意。個男人肯洗自己度先得既。手指La,都漏啲,算吧。講真去長途機更要伸展下對腳,有錢唔洗係自己度真係 ...

可能施生真系就只可以支持到咁樣,冇法疏爽到好似林峰嘅情況,畢竟兩個男人嘅屋企嘅資產雖然好似施家多過林家,但兩個男人賺錢能力差別系反比來嘅。

大宅

iamcute_lala 發表於 18-10-21 09:51
留名睇個富三代飛咗佢

或者系佢又搵到個,又故技重施,飛咗富三代呢

翡翠宮

女我咁鍾情福建人? 不過林峰係豪那隻,好少見。

子爵府

佢係咪有D問題,同富三代同居同遊,應該好happy, 但最近微博同IG like 同share D咁既心靈雞湯,佢又唔驚富三代嬲,定見林峯咁快搵第二個,心理不平衡。早知今日何必當初。

伯爵府

但林峰 宜家個個 同吳 比例起上黎
咁吳好似好好多

珍珠宮

回覆樓主:

係咪另有內情呢~定係嫁入豪門真係會開心D~
我自己一向就抱住,揀個賺10蚊,捨得用9.9係你身上嘅人,都好過揀個賺1000蚊,都唔捨得用1蚊係你身上嘅人~

大宅

做個靚太 發表於 18-10-21 12:10
係咪另有內情呢~定係嫁入豪門真係會開心D~
我自己一向就抱住,揀個賺10蚊,捨得用9.9係你身上嘅人,都好過 ...

自細就群埋班富二代,凈系中意個種生活,點會肯過翻平民生活,要佢唔揀富二代撲埋去,應該幾難。

大宅

emilmama 發表於 18-10-21 11:59
佢係咪有D問題,同富三代同居同遊,應該好happy, 但最近微博同IG like 同share D咁既心靈雞湯,佢又唔驚富 ...

會唔會系知道其他人會睇到,所以故意系度博同情啊?佢看個樣,應該系就算自己錯都會話系人地誤會,自己被屈。

水晶宮

回覆 D大調卡農 的帖子

邊有自細群富二代,佢未入行住公屋,係d中學同學都係普通人。

珍珠宮

D大調卡農 發表於 18-10-21 12:21
自細就群埋班富二代,凈系中意個種生活,點會肯過翻平民生活,要佢唔揀富二代撲埋去,應該幾難。
...

咁林峯都係富二代呀~
所以我話,可能有內情我地係唔知~

大宅

Jane1983 發表於 18-10-21 12:48
回覆 D大調卡農 的帖子

邊有自細群富二代,佢未入行住公屋,係d中學同學都係普通人。 ...

其實我講嘅就系佢十幾歲嘅時候,走咗去入行,然後群富二代。

大宅

做個靚太 發表於 18-10-21 12:49
咁林峯都係富二代呀~
所以我話,可能有內情我地係唔知~

但林峰呢個富二代,邊度有時間陪佢好似其他富二代、闊太咁樣周圍玩周圍享受啊。

洋房

拜金女

水晶宮

D大調卡農 發表於 18-10-21 12:51
其實我講嘅就系佢十幾歲嘅時候,走咗去入行,然後群富二代。

咁佢都群到,係睇吓搵唔搵到張長期飯票。

珍珠宮

emilmama 發表於 18-10-21 11:59
佢係咪有D問題,同富三代同居同遊,應該好happy, 但最近微博同IG like 同share D咁既心靈雞湯,佢又唔驚富 ...

呢個係吳千語黎咖?

子爵府

Hailey_Lam 發表於 18-10-21 13:04
呢個係吳千語黎咖?

唔係吳千語自寫,但佢最近在微博like咗呢篇文章,第二張佢喺IG 前幾日有story share.

子爵府

感覺佢而家嗰個男朋友唔係好愛
佢連帶佢出嚟都唔肯

伯爵府

llmom 發表於 18-10-20 19:08
曉峰閣同帝景園級數差好遠!帝景園好好多!

所以男友幾富貴都好,都要睇吓肯唔肯洗喺個女人身上。身家嘅嘢,有時好睇唔好食。林峰家底有幾比唔上都好,肯洗錢個女嘅就矜貴好多。仲有,富二代都要睇吓有無錢過到佢手。

首頁

尾頁

跳至