陪著你走 & 但願人長久 - (齊來欣賞原唱 LO LO)

杜小田
|

" 陪著你走" - 番唱者唱得實在太難聽, 現在介紹比年輕的 JM

聽聽原唱 LO LO - 盧冠廷

" 陪著你走" 譚XX 番唱, 煉住把聲嚟唱

原唱

杜小田
|

杜小田
|
杜小田
|
ttjl7
|
多謝分享
幕前玩家
|
《嫁到這世界邊端》係翻唱《陪著你走》
《跳躍生命線》先至係翻唱《但願人長久》
盧盧唱很很有味道
究竟我是誰
|
幕前玩家 發表於 18-10-20 18:13
盧盧唱很很有味道

係囉, 抓頭
SUMMER581
|
係陪著你走 唔係但願人長久呀

無論原唱定翻唱 我都覺得好聽
sunnygirl
|
但願人長久,我又唔覺得 Hana翻唱得難聽喎,可能本身首歌好聽啦
杜小田
|
幕前玩家 發表於 18-10-20 18:13
盧盧唱很很有味道

我記錯左, 我係想講 "陪著你走" 翻唱好難聽, 我改! THX
newcook
|
「陪著你走」其實係「不懂撒嬌的女人」插曲
杜小田
|
究竟我是誰 發表於 18-10-20 18:23
係囉, 抓頭

SORRY! 記錯, 打錯, 我係想講陪著你走唱得好難聽, 番唱者
杜小田
|
sunnygirl 發表於 18-10-20 18:41
但願人長久,我又唔覺得 Hana翻唱得難聽喎,可能本身首歌好聽啦

SORRY! 記錯, 打錯, 我係想講陪著你走唱得好難聽, 番唱者
杜小田
|
newcook 發表於 18-10-20 18:48
「陪著你走」其實係「不懂撒嬌的女人」插曲

果時已覺得譚XX 翻唱得好難聽
杜小田
|

HANA 好聽過譚 XX 好多
20150618bb
|
杜小田 發表於 18-10-20 18:05
" 陪著你走" - 番唱者唱得實在太難聽, 現在介紹比年輕的 JM

聽聽原唱 LO LO - 盧冠廷

minniemouse
|
我好怕而家新一代嘅歌手,將舊歌唱到不倫不類。
yaumuimui
|

我鍾意hana翻唱版本,唱得好有感覺。
JO_100
|

我鐘意Hana 版本喎!
cissie    發表於 18-10-20 21:14
blackberry
|
JO_100 發表於 18-10-20 20:55
我鐘意Hana 版本喎!

我都係