有無JM影完婚紗相之後係唔滿意?

如意吉禪
|

話說表妹就嚟結婚,影完婚紗相之後覺得好唔滿意,因為之前睇sample覺得人人都影得好靚,但係影相出嚟效果有啲失望,但係又唔想辛苦影多一次,因為佢話影一輯真係好攰
孫太太
|
如意吉禪 發表於 18-10-20 18:39
話說表妹就嚟結婚,影完婚紗相之後覺得好唔滿意,因為之前睇sample覺得人人都影得好靚,但係影相出嚟效果有 ...

我呀 想當年我同老公影完之後,完全認唔到自己,自己覺得好樣衰,結婚當晚都唔敢拎出嚟畀賓客睇
小金龜
|
影完
當下睇幾滿意
之後收到成品
改圖改瘦
好老士

忌廉溝鮮奶
|
無呀!
覺得好靚,原來我化妝係可以化得咁靚
野原美冴
|
婚紗照和擺酒照都好醜,想掉左佢
triplek
|
話說表妹就嚟結婚,影完婚紗相之後覺得好唔滿意,因為之前睇sample覺得人人都影得好靚,但係影相出嚟效果有 ...

唔會好滿意仲成日睇
好係自己的style
好開心個時影左 仲好開心個時夠定力無比多餘錢買

lovelywww
|
回覆 如意吉禪 的帖子

影出黎好滿意 皮膚唔靚執到瑕疵
再想影多輯唔同地方

Miss.Hui
|
有滿意又有唔滿意
唔滿意又再影過
諗番都開心
SARIDON
|
孫太太 發表於 18-10-20 19:33
我呀 想當年我同老公影完之後,完全認唔到自己,自己覺得好樣衰,結婚當晚都唔敢拎出嚟畀賓客睇 : ...

完全同我一樣
mmya
|
影得普普通通
所以都冇特別加錢買多啲
(仲好幫我慳番啲錢)
章魚妹妹
|
我,第一輯影得好靚好滿意,第二輯有一半相唔掂!
tsung
|

影一輯相確喺好辛苦,勞師動眾咁
孫太太
|
SARIDON 發表於 18-10-20 20:09
完全同我一樣

就算到而家都好少拎出嚟睇,當時個sales係咁叫我哋加錢買相都冇買到
heiheigirl
|
想當年影完完全揀唔落手,個刻直情想喊!
連班sales見到d相都sale唔落,話約第二日重新影過
第二輯,換哂化妝攝影師,結果完全唔同哂
如意吉禪
|
heiheigirl 發表於 18-10-20 21:48
想當年影完完全揀唔落手,個刻直情想喊!
連班sales見到d相都sale唔落,話約第二日重新影過
第二輯,換哂化 ...

咁樣第一輯嘅攝影師同埋化妝師真係好唔掂喎
如意吉禪
|
孫太太 發表於 18-10-20 19:33
我呀 想當年我同老公影完之後,完全認唔到自己,自己覺得好樣衰,結婚當晚都唔敢拎出嚟畀賓客睇 : ...

完全認唔到好誇張
如意吉禪
|
小金龜 發表於 18-10-20 19:34
影完
當下睇幾滿意
之後收到成品

如果修到唔同哂都唔係自己啦
如意吉禪
|
忌廉溝鮮奶 發表於 18-10-20 19:46
無呀!
覺得好靚,原來我化妝係可以化得咁靚

恭喜你影得靚呀
如意吉禪
|
野原美冴 發表於 18-10-20 19:55
婚紗照和擺酒照都好醜,想掉左佢

我表妹都係咁講,佢話自己本身唔靚,但係影出嚟仲唔靚,真係好唔開心, 佢話感覺個攝影師係好冇心機影
如意吉禪
|
triplek 發表於 18-10-20 20:02
唔會好滿意仲成日睇
好係自己的style
好開心個時影左 仲好開心個時夠定力無比多餘錢買

JM好好定力