自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

頭先我只不過係睇下啲眼影既顏色, 就係咁問使唔使幫我攞新, 其實新貨就擺咗喺下面,跟住有支base冇打價錢,我問下佢幾多錢,佢就即刻問我係咪要,跟住我話睇下先,係咁跟住我話要幫我打定張單,其實我都做過ba知道月尾要追大數但都唔係咁樣煩個客, 到最後我費事俾其他sales追就由張單擺響個購物籃度, 到畀錢嗰陣,我將張佣單丢咗就咁畀錢, 可能你哋覺得我好衰但係佢真係好煩係咁跟住我, 樣樣野一望都問我要唔要

已刪除用户

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

真趕客

wcpcelia    發表於 18-10-21 17:24

子爵府

叮妹 發表於 18-10-20 18:55
昨日經開吉之島接左包sample,末接實她已捉實我用黑色乜泥楂上去手背,話衹系千幾我即走佢仲捉住我話你自己 ...

唔知你有冇行過九龍塘嗰間log on又係有個鬼佬無端端捉住你隻手攤啲嘢落你隻手度然後唔畀你走之後個ba就會過嚟sell你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

昨日經開吉之島接左包sample,末接實她已捉實我用黑色乜泥楂上去手背,話衹系千幾我即走佢仲捉住我話你自己 ...
嘩,咁都得, 你之後洗唔洗到? 好狼。

大宅

~緣~ 發表於 18-10-20 18:44
頭先我只不過係睇下啲眼影既顏色, 就係咁問使唔使幫我攞新, 其實新貨就擺咗喺下面,跟住有支base冇打價錢 ...

香港地大部份都係跟住啲客,不時問冇乜幫到你,真係勁冇癮,有時只不過想睇下野,所以我完全唔會理佢地,等佢地冇癮自己走開

子爵府

michellewanhk 發表於 18-10-20 19:04
香港地大部份都係跟住啲客,不時問冇乜幫到你,真係勁冇癮,有時只不過想睇下野,所以我完全唔會理佢地, ...

可惜好多面皮好厚,某公司要啲人一定要跟住啲客 嗰啲除非我有目標要買否則我係唔會入去行

已刪除用户

已刪除用户

子爵府

叮妹 發表於 18-10-20 19:14
我冇去過呀,但我因吾好呢D野所以吾會落搭

其實我都係行行下突然間有人捉住我隻手攤落去我都反應唔切

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

叮妹 發表於 18-10-20 19:12
我十秒後用厠紙抹走
原來抹得甩嘅。 咁又呃你要去佢度抹。 離譜。

象牙宮

~緣~ 發表於 18-10-20 18:44
頭先我只不過係睇下啲眼影既顏色, 就係咁問使唔使幫我攞新, 其實新貨就擺咗喺下面,跟住有支base冇打價錢 ...
你唔衰, 想好好睇想買乜, 比人痴住要買呢D個D, 我會即刻走人。

子爵府

lily-of-valley 發表於 18-10-20 19:21
你唔衰, 想好好睇想買乜, 比人痴住要買呢D個D, 我會即刻走人。

其實以真誠慢慢推介好嘅產品,咁樣生意先做得長久,佢咁樣做簡直係趕客

已刪除用户

子爵府

叮妹 發表於 18-10-20 19:25

我連卓悅果D都少去,有時在Bk二手市場買D細細支用,近日買左 ...

呢隻我見屈臣氏有得買一盒幾支

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

~緣~ 發表於 18-10-20 19:23
其實以真誠慢慢推介好嘅產品,咁樣生意先做得長久,佢咁樣做簡直係趕客
...

認同!反而更令人厭惡

象牙宮

~緣~ 發表於 18-10-20 19:23
...

係啦, 入得來買野, 想慢慢睇。 前腳跟後腳咁煩住, 想幫襯貴D, 財神都比佢煩走

已刪除用户

珍珠宮

你件事我想起我中學同學,當年讀緊初中,幾個女仔一齊行街,次次行經嘅護膚品的檔,啲姐姐都達啲洗面野落佢面度,局佢坐低慢慢sell,可能佢個樣比人感覺感覺好富貴掛,次次都係佢中招

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至