泰國睇螢火蟲

kit2004
|
網上有人爭議是假的. 似係led燈製造,同通常螢火蟲是圍住樹閃.有人去過睇過嗎?覺得是真還是假?
seaheart88
|
kit2004 發表於 18-10-20 19:00
網上有人爭議是假的. 似係led燈製造,同通常螢火蟲是圍住樹閃.有人去過睇過嗎?覺得是真還是假? ...

我見到有真嘅。。。因為我坐船嘅時候有幾隻閃令令嘅飛咗過嚟。。。但係你話岸邊樹上面嗰啲係真係假我又唔夠膽話百分百係真。。因為太遠
kit2004
|
seaheart88 發表於 18-10-20 20:05
我見到有真嘅。。。因為我坐船嘅時候有幾隻閃令令嘅飛咗過嚟。。。但係你話岸邊樹上面嗰啲係真係假我又唔 ...

請問你幾月去睇?
seaheart88
|
kit2004 發表於 18-10-20 20:18
請問你幾月去睇?

2017平安夜
christyng246565
|
seaheart88 發表於 18-10-20 20:05
我見到有真嘅。。。因為我坐船嘅時候有幾隻閃令令嘅飛咗過嚟。。。但係你話岸邊樹上面嗰啲係真係假我又唔 ...

我暑假都有去睇!
都見到有真既飛來飛去!
同小朋友一齊去佢地睇得真係好開心!
到而家我啲小朋友都仲成日提住(小朋友得3歲幾)!

fghjkl
|
kit2004 發表於 18-10-20 19:00
網上有人爭議是假的. 似係led燈製造,同通常螢火蟲是圍住樹閃.有人去過睇過嗎?覺得是真還是假? ...

剛去完似係真,會飛的,同沙巴一樣
kit2004
|
really?甘我會去睇睇
thanks
alima
|
我參加day tour 去既係真螢火蟲,導遊隻船駛到好近D樹,捉左俾我哋睇
fionlei88
|
真架!我係安帕瓦睇過
*豬仔包*
|

我都糸暑假去安帕瓦睇過

vafamily
|
alima 發表於 18-10-27 12:01
我參加day tour 去既係真螢火蟲,導遊隻船駛到好近D樹,捉左俾我哋睇

請問你係參加邊個day tour?
alima
|
vafamily 發表於 18-10-27 13:34
請問你係參加邊個day tour?

Starway 既 美功鉄路 一天團
marcomama
|
我暑假去過,係真嘅。跟k look
vafamily
|
alima 發表於 18-10-27 13:54
Starway 既 美功鉄路 一天團

Thanks!
pat2331
|
alima 發表於 18-10-27 13:54