交稅回贈

宮二
|
依家交稅邊度仲會有回贈呢?好似未出?
下月初要交第一期了
JoannMok
|
我都想知道
superangela
|
PUSH
nachoboy
|

DouMiMa
|
想知
popon
|

chakk
|
宮二 發表於 18-10-20 20:12
下月初要交第一期了

交好少 借唔到
宮二
|
chakk 發表於 18-10-27 16:11
交好少 借唔到

我係想問用什麼信用卡交稅有得儲積分,唔係稅貸呀!
laalaap
|
宮二 發表於 18-10-28 00:38
我係想問用什麼信用卡交稅有得儲積分,唔係稅貸呀!

X2 貸就周圍都有
wallshar
|
终於等到了,下星期已經要交,無得再等了,雖然唔吸引,好過冇。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
宮二
|
wallshar 發表於 18-11-1 23:54
终於等到了,下星期已經要交,無得再等了,雖然唔吸引,好過冇。

太遲了,已交第一期。惟有用來少少地交第二期
謝謝分享
大笨鐘
|
wallshar 發表於 18-11-1 23:54

交稅都可以?
sunshine0613
|
宮二 發表於 18-10-20 20:12
下月初要交第一期了

Citibank 及中銀都出了
Evachau
|
sunshine0613 發表於 18-11-2 19:45

請問最少交幾多稅才能有回贈?
bmuimami
|
滙豐select customer有
albye
|

TPui122
|
有呀有呀,我見Citi同中銀都出左~
我想知HSBC 係咪唔係特選就無?

https://www.moneyhero.com.hk/blo ... utm_campaign=bforum
宮二
|
sunshine0613 發表於 18-11-2 19:45

回贈表面上差不多
但citibank 有很多條件,有點煩
中銀簡單少少
sunshine0613
|
宮二 發表於 18-11-7 23:05
回贈表面上差不多
但citibank 有很多條件,有點煩
中銀簡單少少

我反而覺得中銀煩/難D,無資料在手,憑記憶:要累積簽賬滿$3600➕只認$600以上簽賬。

Citibank累積簽賬(但要用例如ApplyPay)滿$1000
宮二
|
sunshine0613 發表於 18-11-7 23:42
我反而覺得中銀煩/難D,無資料在手,憑記憶:要累積簽賬滿$3600➕只認$600以上簽賬。

Citibank累積簽賬( ...

我就係無用開mobile pay嘛