沙特記者被殺案

港式奶茶
|
睇完,今晚唔知會唔會發惡夢
appleyuen
|
Sumyeema1 發表於 18-10-20 22:41
香討……果邊多巴打,都話頂唔順。

我都收到whatsapp, 成塊面皮連埋眼珠
mmpo
|
美國佬賤個鬼!
cattz288
|
MM2H 發表於 18-10-20 23:34
內鬼 / 反特工 / 臥底…… 根源係錢從那裡來
咁大單野,冇錢幾大個良 ...

手起刀落, 仲勁過白色恐怖慢慢搞
LokYauYau
|
cattz288 發表於 18-10-20 23:00
咁就比人分屍?

不是分屍, 屍係已C,但根據新聞話有錄音,他被分時未C,呢個先变態。
成日話人滥用酷刑,崇尚人權的尾國,在此事件上的態度,令人髮指。
victoriaqueen
|
希望所流出來的片或相都唔係真的。唔想去想像。因為齋睇呢到你們的留言已想作嘔。
RelaxHippo
|
Sumyeema1 發表於 18-10-20 22:04
美國仲賣不賣軍火俾沙特?
成幾十億美金軍火生意, 唔賣俾沙特, 等於叫沙特向俄羅斯, 大陸買, 咪等於重罸美國自己? 美國佬邊有咁蠢. 沙特係佢哋中東最大盟友, 無沙特支持, 會保唔到以色列, 亦無咁多油水抽, 咁就會upset美國一眾頂級企業猶太人老闆. 睇下香港早前唔俾一個英國記者工作簽證, 英國, 歐盟, 國際記者協會等又新聞自由, 又人權, 又喊要香港政府解釋, 黃之鋒仲喺time出文要英國向香港政府施壓; 但死咗一個為美國華盛頓郵報工作既沙特記者, 美國, 英國, 歐盟, 國際記者協會, 黃之鋒至今粒聲都無出過.
cattz288
|
LokYauYau 發表於 18-10-20 23:40
不是分屍, 屍係已C,但根據新聞話有錄音,他被分時未C,呢個先变態。
成日話人滥用酷刑,崇尚無人權的尾國 ...

仲勁過滿清酷刑! 難明殺佢果班仲可唔可以叫做人?
cattz288
|
RelaxHippo 發表於 18-10-20 23:42
成幾十億美金軍火生意, 唔賣俾沙特, 等於叫沙特向俄羅斯, 大陸買, 咪等於重罸美國自己? 美國佬邊有咁蠢. ...

真係好諷刺! 黎唔到hk原來比死更難受
evip
|
RelaxHippo 發表於 18-10-20 23:42
成幾十億美金軍火生意, 唔賣俾沙特, 等於叫沙特向俄羅斯, 大陸買, 咪等於重罸美國自己? 美國佬邊有咁蠢. ...

結果可能係: 中東好危險,美國要賣更多軍火去沙特,要派更多人濫管佢地,而且要佢哋聽話輸出幾多石油。
redhot
|
LokYauYau 發表於 18-10-20 23:40
成日話人滥用酷刑,崇尚無人權的尾國 ...

好恐怖!殘忍過日本仔!

美國仲話咩人權咩普世價值喎,聽到都作嘔!
RelaxHippo
|
cattz288 發表於 18-10-20 23:46
真係好諷刺! 黎唔到hk原來比死更難受
應該係一個英國記者得唔到香港工作簽證比一個中東記者被一班人喺沙特領事館生劏肢解更大件事, 更值得關注.
redhot
|
kk80400 發表於 18-10-20 23:30
又真係唔明,什麼國際記協唔出聲?

國際嗰個唔出聲咪叫香港記協去出聲囉,香港政府唔批個visa詐,好似殺佢全家咁款,而家有記者比人監生肢解喎,佢地冇理由唔幫個記者出頭下話?!
李斯特
|
Sumyeema1 發表於 18-10-20 22:04
6:30新聞,trump 仲話信係佢同人打交至死。

啱啱有人傳死者血腥相片,好鬼恐怖。
當然不會唔賣啦,trump第一次話唔賣等如懲懲罰美國,6點半新聞都講左一定會賣比沙特
mln
|
中國叫美國唔好賣軍火給台灣啦~美國故意同中國作對, 賣完一單又單, 根本就想你們中國人打中國人, 等中國又衰退, 美國佬就係想在家食花生睇人內訌。
kk80400
|
redhot 發表於 18-10-20 23:55
國際嗰個唔出聲咪叫香港記協去出聲囉,香港政府唔批個visa詐,好似殺佢全家咁款,而家有記者比人監生肢解 ...

最搞笑係,求期話佢同人打交,就可以令美國總統信喎。

佢真係由古到今最蠢嘅美國總統....唔係,侜全世界都冇可能有甘Q蠢嘅總統,佢仲想呃哂全世界甘就了事
ms_maybb
|
豬C9 發表於 18-10-20 23:28
睇過d相 ,腳同性器官似真,但係塊面就假假地。一塊面皮切出黎,塊皮咁軟個鼻位應該係下陷,但係我見塊人面 ...

你仲研究真定假聽到都覺恐怖,洗唔洗將人地分屍
cattz288
|
kk80400 發表於 18-10-21 00:10
最搞笑係,求期話佢同人打交,就可以令美國總統信喎。

佢真係由古到今最蠢嘅美國總統....唔係,侜全世界 ...

呢個大話作得太求其了!! 其實我都唔明, 到底呢壇野係威嚇緊沙特定其他人?
今日出海
|
Sumyeema1 發表於 18-10-20 22:32
我見到果張相係面部人皮……

如果係真,極刑。

Whatsapp收到d相,好嚇人
cattz288
|
今日出海 發表於 18-10-21 00:16
Whatsapp收到d相,好嚇人

點解你地d fd覺得你地接受能力咁高既