自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

回覆樓主:

好恐怖

伯爵府

RelaxHippo 發表於 18-10-20 23:42
成幾十億美金軍火生意, 唔賣俾沙特, 等於叫沙特向俄羅斯, 大陸買, 咪等於重罸美國自己? 美國佬邊有咁蠢. ...
點解呢?!唉…人無恥真係……宜家係死左人,人命在佢地眼中……

珍珠宮

睛靈勳章

cattz288 發表於 18-10-21 08:07
佢係沙特人, 不過唔返沙持架喇! 所以去大使館拎

明白

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哩單真心恐佈,被肢解虐待嗰7分鈡,相信係人生最漫長的7分鈡,點捱過去?

珍珠宮

kk80400 發表於 18-10-21 00:42
緊係冇人信啦

但呢個藉口醜到連我個囝都唔信啦,係人都知道佢為錢,但係沙特王子連一個夠體面嘅藉口都唔 ...

所以,堂堂大國之蠢统,為$埋沒良心,乜都講得出,做得出。若呢個國家人民仍選佢做蠢统,可想而知個國家道德、人性有幾低。
以後請不要懶偉大走出來指指點點,話別國沒人權,話別國手段卑劣。因為佢認第二,無人敢認第一!

琥珀宮

Sumyeema1 發表於 18-10-20 22:04
6:30新聞,trump 仲話信係佢同人打交至死。

啱啱有人傳死者血腥相片,好鬼恐怖。

梗係賣,過千億喎

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

無論真假,我都唔敢睇

好驚人會放fb

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

LokYauYau 發表於 18-10-21 13:58
所以,堂堂大國之蠢统,為$埋沒良心,乜都講得出,做得出。若呢個國家人民仍選佢做蠢统,可想而知個國家道 ...

佢勝在夠賴皮,指黑為白又得,指白為黑都得!真係吹佢唔漲

琥珀宮

畀面勳章

點會唔賣呀?老美搞咁多野,都係為左賣軍火賺錢啫

男爵府

國際記者協會點會出聲,老闆要個記者死,員工更係當看不見啦,這就叫新聞自由。

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

littlesister 發表於 18-10-21 14:18
點會唔賣呀?老美搞咁多野,都係為左賣軍火賺錢啫

有錢,都使得鬼推磨,連鬼都買得到呀

年中,响中東死唔少人啦,而家殺一個咋,比起中東戰火連連,小巫見大巫

禁止訪問

侯爵府

Alange 發表於 18-10-21 14:26
就係以為無人知,同埋太自大啦!

喺街外俾人做低都可以用千萬個藉口,但喺領事館裏面發生好明顯係佢自己國家啲人做啦,真係全世界都知喎,或者沙地吾理其它國家點反應。

珍珠宮

princesscupcake 發表於 18-10-21 14:40

喺街外俾人做低都可以用千萬個藉口,但喺領事館裏 ...

沙國已將十多人拘捕,數高官撤職,已間接承認係沙國中人所為。
十多名高手特登連夜飛往土領事館"打鬥",真正原因,其實都好明顯。

翡翠宮

減齡達人勳章

美國冇可能唔賣軍火比沙特,否則只係玩死自己,特朗普真係假到冇人有

禁止訪問

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

LokYauYau 發表於 18-10-21 13:58
所以,堂堂大國之蠢统,為$埋沒良心,乜都講得出,做得出。若呢個國家人民仍選佢做蠢统,可想而知個國家道 ...

美國 政府一直都是披著羊皮的狼, 只係佢冇掩飾表現曬出來而已~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

個D相都唔係沙特黎

首頁

尾頁

跳至