自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

個個都話似廖碧兒! 我已經諗唔起佢出到時係點嘅樣了

男爵府

少少傻氣,幾可愛

反而江嘉敏成日瞇起對眼大笑一餐,有D扮可愛

珍珠宮

牛年勳章

waic 發表於 18-10-20 23:04
我覺得佢好靚,直頭样靚身才正,又青春,形象健康,應該比佢拍多啲劇。
有啲似千億新抱初入行時。
...

Agree! 質素高過粗口mk港姐多多聲!

水晶宮

我都鍾意佢,靚得黎又傻傻地咁!

珍珠宮

chuiyeebird 發表於 18-10-22 10:19
有關係嗎? 咁之前李嘉欣都18歲 又可以拎冠軍 定準質唔同左?

李嘉欣年代,30年前大學生唔多,一般中學畢業就參選囉后冠。當年高學歷港姐好少數。

而家大學畢業係基本學歷,無論出面搵工和選美都係。

洋房

回覆 blue02 的帖子

只是大家討論一下!你有冇看過馮盈盈無化妝個樣貌 .眉毛都無條 .豬膽鼻,牙齒不齊,講嘢嘴歪,都係靠化妝見先得人、劉穎鏇在instagram好多時帶咗戴帽照片都是無化妝,我覺得劉穎鏇都是美麗一群

男爵府

回覆樓主

江好扮可愛,劉靚好多。企埋去,真係似劉的助手。所以話高度氣質好重要。

男爵府

lam6921 發表於 18-10-22 17:14

只是大家討論一下!你有冇看過馮盈盈無化妝個樣貌 .眉毛都無條:ilovei ...

可能你睇佢張相,馮盈盈 嘅狀態或角度唔係咁好 ,我覺得佢嘅輪廓係靚嘅( 睇過佢中學時嘅相, 眉清目秀冇乜嘢) ,所以化起妝就已經好出, 相反劉穎鏇素顏嘅樣, 我睇嚟睇去都淨係覺得係一個 普通abc, 同後生嘅廖碧兒 的甜美爭好遠, 我覺得係兩個樣,完全唔似 ,不過呢度就係得我一個咁諗, 可能我怪雞

洋房

可能你睇佢張相,馮盈盈 嘅狀態或角度唔係咁好 ,我覺得佢嘅輪廓係靚嘅( 睇過佢中學時嘅相, 眉清目秀冇乜嘢) ,所以化起妝就已經好出, 相反劉穎鏇素顏嘅樣, 我睇嚟睇去都淨係覺得係一個 普通abc, 同後生嘅廖碧兒 的甜美爭好遠, 我覺得係兩個樣,完全唔似 ,不過呢度就係得我一個咁諗, 可能我怪雞
給大眾巴打 一起欣賞素顏值

劉穎鏇素顏
https://www.google.com/search?biw=1021&bih=477&tbm=isch&sa=1&ei=5wXOW6vyA9KIoATar5KYAg&q=%E5%8A%89%E7%A9%8E%E9%8F%87%E7%B4%A0%E9%A1%8F&oq=%E5%8A%89%E7%A9%8E%E9%8F%87%E7%B4%A0%E9%A1%8F&gs_l=img.3..0i24k1.1731.5984.0.6442.2.2.0.0.0.0.60.106.2.2.0....0...1c.1j2.64.img..0.1.59....0.ACRhZPCciFk#imgrc=_
馮盈盈 素顏
https://www.google.com/search?q=%E9%A6%AE%E7%9B%88%E7%9B%88+%E7%B4%A0%E9%A1%8F&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiSua3qxZreAhVHUt4KHV9RBxcQ_AUICigB&biw=1021&bih=477&dpr=1.88

首頁

尾頁

跳至