關禮傑好靚仔,點解唔紅?

BBJOJO
|
mickeyeva 發表於 18-10-21 01:09
關宜家都好有型,保養得好好 ,做戲又好 ,下星期9點半齣律師劇有佢份,不過主角唔係佢 , ...

BBJOJO
|
厚多士 發表於 18-10-21 01:00
頭先睇珠光寶氣。我覺得關禮傑真係十分靚仔,身形又好,個人覺得好過好多一線,甚至靚仔過劉華。發展應該不 ...

新紮C兄時nana地

但越老越
soulsoulsoul
|
幾年前見過佢真人,真係又高又型又靚仔,keep得真係好
hudsonchui
|
後生我已經覺得佢靚仔
brother4
|
三色入要雪櫃/出外發展吓
tkop
|
頭先睇珠光寶氣。我覺得關禮傑真係十分靚仔,身形又好,個人覺得好過好多一線,甚至靚仔過劉華。發展應該不 ...

因為沒有你捧
jacky1666_hk
|
golden water, give me power
大肥羊
|
後生靚仔但唔夠型,老左真係man好多,佢做“殭”都勁型
Cateye8888
|
欠運
LokYauYau
|

他年青時太青靚白淨可能嫌塑性低,唔興卦。
我自己細個就好鍾意佢,高大靚仔 ,去信和買好多他的相
可能他依家年紀大d,睇落成熟有男人味,d人較接受。
Protea
|
BBJOJO 發表於 18-10-21 12:16
新紮C兄時nana地

但越老越

好姐的形象係幾深入民心, 早兩年佢大女大學畢業, 佢下身嗰條high waters加對皮鞋唔見襪, 搶哂鏡。

BBJOJO
|
Cateye8888 發表於 18-10-21 13:13
欠運

人生重点
BBJOJO
|
jacky1666_hk 發表於 18-10-21 12:44
golden water, give me power

BBJOJO
|
Protea 發表於 18-10-21 14:12

好姐的形象係幾深入民心, 早兩年佢大女大學畢業, 佢下身 ...

BBJOJO
|

好姐的形象係幾深入民心, 早兩年佢大女大學畢業, 佢下身 ...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pansy888hk    發表於 18-10-22 01:25
厚多士
|

唔知有個咁型仔的爸爸的感覺係點的呢
Protea    發表於 18-10-21 16:06
Bambi
|
關禮傑以前住我隔離座,真人係好靚仔同身型好瘦腳又長,果時朝早好多時都送囡返學,見到我地呢啲同道C9都會叫聲早晨,果時都奇怪點解佢唔紅。⋯⋯
其實諗諗吓可能係佢太早結婚
pansy888hk    發表於 18-10-22 01:25
blackberry
|
rose-mag 發表於 18-10-21 09:52
以前演嘅角色唔係正宗正派乖乖仔,而且脂粉味重,所以差緊d

係, 當年有D娘娘腔, 而家成熟有魅力好多
alima
|
後生時姿粉味太重,等如 古天樂出道時紅唇白齒,你like 吾like
bbyou
|
因為太早婚,冇哂偶像的幻想!