有幾多人仲覺得林鄭係好?

simple430
|
kenkenwai 發表於 18-10-22 18:42
請問佢貪左咩野

可能睇爛果睇壞腦
rabbit75
|
從未期望過
Lovelybbs
|
點為之好? 點為之唔好?每個人觀點都唔同

有D人覺得政府既政策俾唔到jetso自己就話佢唔好, 有D人覺得政府洗緊佢錢但得益者不是自己,又話佢唔好, 香港根本永遠唔會出現一個好特首
minniemouse
|
我覺得佢……唔 …………好
牛子
|
佢係民生上施行的政策, 我不能評論(因無太強烈的個人觀感); 但我對佢遲遲唔肯著手23條立法, 縮得就縮的做法非常反感
MsBusy
|
我比較喜歡cy
mwsiipb2
|
loklok286 發表於 18-10-21 07:32
我唔覺佢好

至少真係做嘢, 唔係嗰啲掟水杯撒溪錢嘅人
ChauBo
|
支持林鄭
aromama
|
MsBusy 發表於 18-10-23 20:00
我比較喜歡cy

mandy952
|
loklok286 發表於 18-10-21 07:32
我唔覺佢好

係香港做特首冇人會做得好
mandy952
|
牛子 發表於 18-10-23 15:10
佢係民生上施行的政策, 我不能評論(因無太強烈的個人觀感); 但我對佢遲遲唔肯著手23條立法, 縮得就縮的做法 ...

仲有南亞難民問題
mandy952
|
tinlong22 發表於 18-10-22 07:10
我岩岩睇下薯片叔叔最近有乜攪作

嘩, 就咁睇就嚇一跳, 睇真D就得啖笑

佢做公關,冇咩特別
beehoneybee
|
其實我好想講,社會有不同意見,點解一話佢唔好就是反對派,佢做得呢個位,唔可以被批評嗎?
同樣,好與不好,是從比較得來,我覺得cy比林鄭好。

其他唔再解釋,呢度,好多都唔冷靜。
wcman
|
已經比之前果D好
mmk
|
咁多屆林鄭最好,我支持佢
KCWO
|

自從她在民主黨黨慶晚會上捐款三萬,又話和泛民大和解等,我就覺得她原來是咁無知。假難民禍港及深水埗的難民村引致治安悪化,罪案日日發生,仍不見她正視。

我認為CY做特首好得多,林鄭只適合做政務官,例如跟從上司指令然後執行。

fanny590
|
我覺得cy比林鄭好
emt1314
|
你認為邊個做最好?
moerror404
|
佢好差呀,任內樓價依然高企,公立醫院又排得耐,公屋又排得耐。打完風去睇高鐵都唔探災民,太無同情心了。