自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

foggyao 發表於 18-10-21 13:33
短視,為求享樂,自由的代價,拭目以待。

本身係自己國家,農民食品可以自給自足

荷蘭死咗未?荷蘭人全部壞人?醫療開支特別大?

男爵府

kit2004 發表於 18-10-21 14:24
醫情緒病我諗都得.

scientists focused on the regions of the brain affected by CBD’s anti-anxiety properties. What they discovered is that it reduced blood flow to areas associated with anxiety. Patients with Social Anxiety Disorder experience heightened activity in these areas (technically, the limbic and paralimbic regions of the brain). What the researchers discovered is that CBD significantly reduced anxiety in these areas.

男爵府

Pura_milk 發表於 18-10-21 14:07
我初初出post有提美國,因為身邊,什至自己都想過因為美國太多槍擊案,所以朋友會考慮加拿大或身邊朋友從 ...

唔好去,唔適合你

男爵府

goat 發表於 18-10-21 13:44
利申, 我都覺得大麻會有問題, 荷蘭呢個例子的確好值得參考, 我亦想知多D荷蘭、加拿大情況。
可惜我見唔少人 ...

趁機反自由囉

有禁有管先為之好好好

其實自己唔好去咪得囉

呢個題目好convenient, 中曬婦人擔心嘅,亦可以吹到似層層,一定buy

子爵府

kit2004 發表於 18-10-21 14:24
醫情緒病我諗都得.

早幾年喺加州如你有抑鬱症都已經可以拎醫生紙買,cancer都可以

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

男爵府

chillimom 發表於 18-10-21 15:12
趁機反自由囉

有禁有管先為之好好好

憑什麼你認為我是吹?你一直駡駡罵又唔俾數據。一言堂,自己講就得,別人唔同意意就單打。

大家和平討論,你憑什麼誣陷別人?

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 陪月勳章

回覆樓主:

去留學真係要諗清楚

男爵府

chillimom 發表於 18-10-21 15:12
趁機反自由囉

有禁有管先為之好好好

我還等緊你的理據分享大麻有幾好。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

jasmineoj 發表於 18-10-21 15:27
早幾年喺加州如你有抑鬱症都已經可以拎醫生紙買,cancer都可以

之前睇過下報紙有講.

珍珠宮

julieko 發表於 18-10-21 15:42
去留學真係要諗清楚

中小學可能會有hesitation,
但去到大學的話, 如果ubc收左, 幾大都去啦, 除非有更好offer, 你唔去, 大把applicants多謝你,
正如個個話美國有槍擊問題, 如果ive league收左, 有幾多個會reject

子爵府

kit2004 發表於 18-10-21 15:45
之前睇過下報紙有講.

我有朋友幾年前喺加洲末期cancer

男爵府

2018復活節勳章

重點係吸食後有幻覺會唔會令罪案更加同點定罪

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

BK Milk勳章

現在我覺得還是去英國留學好,美國太亂還有槍

首頁

尾頁

跳至