影視娛樂

跳至

首頁
12345...18

尾頁

公爵府

因為有人話佢演技差,所以一口氣睇晒《涼生》前半部分全部,後半部分cut,《三國機密》,《幻城》cut,居然覺得唔錯!

然後睇《花樣姐姐》同佢一d訪談,覺得人品都唔錯,開個樓俾佢喇!

利申:三月顏粉,顏在我在,我在樓在,邊日覺得唔好睇,就88

公爵府

劍靈——櫻空釋死后的最後一絲元神,附響佢把劍上面。猶如幼童。

公爵府

雲飛——櫻空釋在凡間的身份

公爵府

櫻空釋——冰族小王子,戴藍寶石系登基之前。

公爵府

櫻空釋——冰王時期,獨眼龍

公爵府

罹天烬——櫻空釋死後,轉世成為火族王子罹天烬

公爵府

第五集先出場,做演員唔容易啊。

永遠都鍾意夏天拍落雪,冬天拍落水

公爵府

回覆樓主:

粉絲探班花絮。我一直以為d劇照係p的,甚至成片都修過曬,失曬真。但原來真人真係好靚,超越男女性別,超越二次元果種靚(可能無人知我講乜)

http://www.bilibili.com/video/av3325591

子爵府

回覆樓主:

睇過小說喎,原來有拍劇?睇吓先

公爵府

anyuser18 發表於 18-10-23 09:30
睇過小說喎,原來有拍劇?睇吓先

有啊,2016年嘎,馮紹峰主演。

公爵府

回覆樓主:

呢個視頻係粉絲探班,馬天宇同另一個女演員同粉絲傾計。斯斯文文,好乖巧。我鍾意d乖仔好仔

前情提要,女演員爆料話馬每日化妝都睇美劇、英劇。所以導演成日逗佢,叫佢演美劇的微笑,英劇的輕蔑表情。

http://www.bilibili.com/video/av3445948

公爵府

4個角色一齊

mv~~風花雪月

http://www.bilibili.com/video/av7052688

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

我都係睇完小說,不過見到劇照唔系好想睇...

公爵府

一眼以為係哥哥

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hugoma2015 發表於 18-11-10 09:59
一眼以為係哥哥

我一早就話佢似哥哥,怪俠一枝梅果陣佢個京旦妝同哥哥嘅霸王別姬幾似。所不同係哥哥面嘅線條有多d菱角,男人味多d, 而馬就面同眼圓d, 孩子氣重。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

rose-mag 發表於 18-11-12 00:01
我一早就話佢似哥哥,怪俠一枝梅果陣佢個京旦妝同哥哥嘅霸王別姬幾似。所不同係哥哥面嘅線條有多d菱角,男 ...
我見到隔離公海有JM話佢似,我留意下先覺得側面有D似。但係正面就唔多似。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hugoma2015 發表於 18-11-13 11:07
我見到隔離公海有JM話佢似,我留意下先覺得側面有D似。但係正面就唔多似。
...

因為哥哥面型長少少,英氣d, 對眼較長,而馬天宇面圓d眼圓d, 相對童稚好多。兩個都有近似氣質,兩個都演過賈寶玉,所不同應該係家庭背景影響到哥哥有種少爺格,有種傲骨,而馬就比較隱忍內歛,但兩個都温柔,有暖男feel

公爵府

rose-mag 發表於 18-11-13 11:18
因為哥哥面型長少少,英氣d, 對眼較長,而馬天宇面圓d眼圓d, 相對童稚好多。兩個都有近似氣質,兩個都演過 ...
馬近年好似瘦左D,面無甘圓,所以越黎越似哥哥。我話曬都從怪俠一枝梅開始留意過佢,之前一直都唔覺得似哥哥。

我覺得氣質比較唔同,相對哥哥,馬骨子里少一D自信。聽講馬飲醉酒就會追著周圍D人問:“你愛我嗎?你還好嗎?”極度需要認同感,都係無自信的表現。哥哥仲多一D灑脫豁達,MAN D。

唔知你有無睇過《花樣姐姐》呢個綜藝節目?講李治廷同馬天宇帶幾個姐姐去旅遊(林志玲,奚美娟,徐帆,王琳,宋茜,楊紫)。真係超級暖男。

王國長老

hugoma2015 發表於 18-11-12 19:39
馬近年好似瘦左D,面無甘圓,所以越黎越似哥哥。我話曬都從怪俠一枝梅開始留意過佢,之前一直都唔覺得似哥 ...

講開哥哥,佢唯一一次上今夜不設防,完全表現佢係一個好真好直嘅人,呢d朋友有一個已經死而無憾,見過佢有一個霸王別姬嘅花絮,揸住枝煙睇老師傅教功架,佢咬住枝煙就即係學做,對工作認真之餘,見到佢個人好真,好多明星怕人影到佢地食煙,但哥哥十幾廿年前已經思想前衛,佢同唐生最經典果張相就係拖住手回頭,另一隻手揸住枝煙。。。我細個時覺得佢幾離經叛俗,當時係比較反叛嘅同學至鍾意Leslie, 但越大我覺得哥哥越charm, 吸引我嘅係專業精神同其他人冇嘅氣質,憂鬱得嚟好温柔儒雅,又有種貴氣同文青味,以前教電影美學嘅professor 話哥哥同James Dean有相同氣質,唉~

公爵府

rose-mag 發表於 18-11-13 12:16
講開哥哥,佢唯一一次上今夜不設防,完全表現佢係一個好真好直嘅人,呢d朋友有一個已經死而無憾,見過佢有 ...

細個覺得哥哥不羈,大個覺得呢d叫豁達。可惜⋯⋯真係到而家都唔信佢抑鬱症

唔想明星吸煙,只不過係粉絲將一d所謂“完美要求”強加於他人之上,當然有部份係關心佢地健康形象。吸煙多,牙齒唔靚就真。

首頁
12345...18

尾頁

跳至