在家溫習揮手區

sharon26788
|
話咁快又測驗,又要做陪讀陪溫書童你地學校呢個幾月D書教得急唔急?每年呢個測驗硬係覺得唔夠時間溫書
99dogdog
|
小一,test之前仲有pre-test! 還有日常功課與默書!大家努力加油!
ckfamily
|
下星期測驗,書仲未教晒
hudsonchui
|
sharon26788 發表於 18-10-21 14:29
話咁快又測驗,又要做陪讀陪溫書童你地學校呢個幾月D書教得急唔急?每年呢個測驗硬係覺得唔夠時間溫 ...

我31 號小一考試了
MrsSingSing
|
在家,但仲未開始溫,hea多陣
第一次學期測驗範圍唔多,唔想佢考得太好,留返多d進步空間俾下次
starrymama
|
ckfamily 發表於 18-10-21 14:32
下星期測驗,書仲未教晒
Same same.

rex13
|
sharon26788 發表於 18-10-21 14:29
話咁快又測驗,又要做陪讀陪溫書童你地學校呢個幾月D書教得急唔急?每年呢個測驗硬係覺得唔夠時間溫 ...

我唔識點同佢溫⋯
lovebbb
|
準備呈分試
littlejoey104
|
小二
上星期已經開始溫了。
下星期四考試。
hellohellojenny
|
已經連續第二個週末困在屋企溫書
小二咋,9月已經默書,老實說都未回魂就已經要溫書,我盡量控制自己d火
tung0409
|
lovebbb 發表於 18-10-21 14:51
準備呈分試

Me too
CathyChan1126
|

第一次係最急
因為今次未教完書
但係月頭考
hellohellojenny
|
99dogdog 發表於 18-10-21 14:31
小一,test之前仲有pre-test! 還有日常功課與默書!大家努力加油!

雖然我明白唔應該臨急抱佛腳,但係默書前有預默,測驗前有評估,仲有平日的功課
MAGICjumping
|
P2
cookiegg
|
搏鬥中
mimi222shi
|

測驗中,
固定每逢六及日三餐都出去食下好野同休息下
hokabb
|
上星期已經做緊食蕉佢溫書我就煲劇上bk咁囉,仲有幾days大家加油
Mella
|

P4,溫默書中
IloveJJ
|
hokabb 發表於 18-10-21 15:16
上星期已經做緊食蕉佢溫書我就煲劇上bk咁囉,仲有幾days大家加油:fortunate ...

我都係,佢溫書,我就煲劇上BK,兩日已經煲晒21集
tsung
|
加油