網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

頭先試夾下貓超 D 貨幾錢,突然發覺購物車揀貨後下面個總價錢,同結算個價錢唔一樣,張單係免郵應該只有貨價,但係多左差唔多 20蚊

wcman    發表於 18-10-26 23:18

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

Sorry我想問d唔關事的,想知盼盼呢隻包會唔會好甜?我之前買過味出道牛角包好甜

Btw 良品鋪子呢款辣條我覺得好辣

珍珠宮

回覆樓主

很不合理啊。
會不會有些東西的優惠價格剛剛變動了?

我以前618的時期試過玩10點秒殺,結果預先放進去購物車的0.10元順帶購買的優惠貨物,剛好一到10點就變回原價。結果付錢後才發現,那個順帶買的東西上當了,幸好只是幾塊錢的小東西。

大宅

MiuMiuLi 發表於 18-10-21 15:10
頭先試夾下貓超 D 貨幾錢,突然發覺購物車揀貨後下面個總價錢,同結算個價錢唔一樣,張單係免郵應該只有貨 ...

係 早幾日落2次4箱tempo , 相差5分鐘都無,竟然5同價錢, 都係比完錢先睇到, 好彩最後付款相差不大

公爵府

竇漪房 發表於 18-10-21 21:09
Sorry我想問d唔關事的,想知盼盼呢隻包會唔會好甜?我之前買過味出道牛角包好甜

Btw 良品鋪子呢款辣條我覺 ...

我未食過呢款小麵包,之前只係食過手撕包,諗住試下呢款,呢款又可以買少 D ~

公爵府

平平常常 發表於 18-10-21 21:17
很不合理啊。
會不會有些東西的優惠價格剛剛變動了?

搵到佢邊度出問題,係件威化餅,19.9一件,兩件應該係 39.8,但係喺購物車揀貨果陣佢無端端減左 19.9,之後去到結算果陣又加返呢 19.9

公爵府

有大食大 發表於 18-10-21 21:36
係 早幾日落2次4箱tempo , 相差5分鐘都無,竟然5同價錢, 都係比完錢先睇到, 好彩最後付款相差不大
...

搵到係下面件貨 short short 地,購物車價錢同結算價錢唔一樣~

【印尼进口Tango咔咔脆威化饼干巧克力夹心160G休闲曲奇网红零食品】https://m.tb.cn/h.3RQniIG 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€hAVIbhWRs3G€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

大宅

MiuMiuLi 發表於 18-10-21 22:26
搵到係下面件貨 short short 地,購物車價錢同結算價錢唔一樣~

【印尼进口Tango咔咔脆威化饼干巧克力夹 ...

呢樣我無留意, 個日落2次有次幫朋友買, 買完cap返圖比佢證明落左, 到自己落都無睇, 丫 到就出貨先睇到2張單5同價錢喎, 見10蚊8蚊廢事搞退單再落甘煩

公爵府

有大食大 發表於 18-10-21 22:51
呢樣我無留意, 個日落2次有次幫朋友買, 買完cap返圖比佢證明落左, 到自己落都無睇, 丫 到就出貨先睇到 ...

我以前貓超買野都冇乜留意佢銀碼啱唔啱,今次其實未正式買只係夾下 D 銀碼,立一立眼點解結算果陣冇運費,但係銀碼會多左既

公爵府

有大食大 發表於 18-10-21 22:51
呢樣我無留意, 個日落2次有次幫朋友買, 買完cap返圖比佢證明落左, 到自己落都無睇, 丫 到就出貨先睇到 ...

真係有 D 呃人嫌疑,件貨原來有寫 2件 5折,購物車睇果陣有打折,去到結算要比錢果陣就冇打折計返原價

大宅

MiuMiuLi 發表於 18-10-21 23:15
真係有 D 呃人嫌疑,件貨原來有寫 2件 5折,購物車睇果陣有打折,去到結算要比錢果陣就冇打折計返原價 :d ...

有無問客服

公爵府

有大食大 發表於 18-10-21 23:22
有無問客服

冇,其實我揀果 D 貨未必係買,只係試下個價錢,有 D 類形貨滿幾多會減幾十,我只係試下夾唔夾到可以減~

不過今次之後喺貓超買野,可能要預先自己計一計銀碼,唔可以信晒佢

公爵府

有大食大 發表於 18-10-21 23:22
有無問客服

諗諗下,我以前都唔知有冇比佢呃左

大宅

MiuMiuLi 發表於 18-10-21 23:35
諗諗下,我以前都唔知有冇比佢呃左

就算有都無計, 唯有5好諗

禁止訪問

別墅

有大食大 發表於 18-10-21 21:36
...

請問您買哪一種比較化算?是直送香港免運費的嗎?

大宅

smallamychan 發表於 18-10-22 15:25
請問您買哪一種比較化算?是直送香港免運費的嗎?

已回你pm

珍珠宮

回覆樓主

貓超的柴火大院五常有機稻花香大米5KG,今晚8-9點買兩件打五折,還可以用優惠券。包郵,不過只可以送去國內地址,不能夠直送香港。

注:今年的新米現在應該還沒有下來。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

平平常常 發表於 18-10-23 20:09
貓超的柴火大院五常有機稻花香大米5KG,今晚8-9點買兩件打五折,還可以用優惠券。包郵,不過只可以送去國內 ...

現在京東運費都唔平, 想買米都唔得....之前買的都食完... 唔知雙11時有無免郵?

你覺得邊隻米夠香好味?
Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

回覆樓主:

多謝提醒!見免郵又想買嘢,好在見到啫,要留意下先!

首頁

尾頁

跳至