純分享,飄眉加美瞳線

opl2
|

想左好耐,終於的起心肝去做飄眉同埋美瞳線!係做高級雜誌嘅朋友介紹, 所以好有信心!我本身唔識畫眉,平時只會用眉gel, 整咗未之後真心勁鍾意後悔太遲醒,真係靚好多, 因為我本身眉毛都算多,只係唔鍾意自己個眉型,加上我又唔識畫眉,所以整完之後完全係兩件事,過程幾乎係無痛!
眼線,我以後都唔會再整, 過程太過危險啦真係, 事前我都冇睇過點樣整,因為怕自己唔敢整, 始終真係太近眼如果嗰個師傅稍為唔專心一秒,其實都極危險,雖然今次冇事,係我唔會再博囉!同埋係極度痛, 有full麻醉膏, 但係無痛狀態只維持一兩分鐘, 之後根本係痛到心裏面爆曬粗!
opl2
|
再續: 眼線效果真係好靚,但我唔會再做 ,唔值得, 真係太危險喇
leeleebaba
|
opl2 發表於 18-10-21 16:29
想左好耐,終於的起心肝去做飄眉同埋美瞳線!係做高級雜誌嘅朋友介紹, 所以好有信心!我本身唔識畫眉,平 ...

係。我都覺得好痛。而且幫我整果個一路傾一路整雖然最後幾好,但真心吾敢再博我上次以為自己可能會盲
opl2
|
leeleebaba 發表於 18-10-21 21:05
係。我都覺得好痛。而且幫我整果個一路傾一路整雖然最後幾好,但真心吾敢再博我上次以為自己可能 ...

我果間都好細心,其間我話痛都有補麻醉膏,但冇用,都係眼水係咁流
同埋我真係覺得勁危險,以後都係畫算啦,又唔係難,眉就真係唔識畫同埋整果陣都ok ,都會keep 住做
真心覺得今次冇事係好彩,如果眼有事真係好大鑊
good_pig
|
opl2 發表於 18-10-21 16:30
再續: 眼線效果真係好靚,但我唔會再做 ,唔值得, 真係太危險喇

貴嘛?

有相嘛..thanks~!

我攪左咁耐, 仲未再整....因為我又唔係無眉..不過少少崩咁
opl2
|
good_pig 發表於 18-10-21 21:47
貴嘛?

有相嘛..thanks~!

都貴貴地,但絕對值,因為係德國料加上出名,我晏D PM 你,你之前介紹我gel 甲我都仲有去呀,差唔多成年喇
good_pig
|
opl2 發表於 18-10-21 22:00
都貴貴地,但絕對值,因為係德國料加上出名,我晏D PM 你,你之前介紹我gel 甲我都仲有去呀,差唔多成年喇 ...

我反而冇再去整手甲....懶到爆
豬仔嘜
|
我覺得眉眼都好值得做
我兩樣都做左,好正
opl2
|
豬仔嘜 發表於 18-10-21 22:45
我覺得眉眼都好值得做
我兩樣都做左,好正

靚同值得係兩回事
眼線太危險,唔值得做
CASIO賣家
|
opl2 發表於 18-10-21 23:14
靚同值得係兩回事
眼線太危險,唔值得做

可以麻煩你pm我喺邊間度整嗎
chibigogo
|
想左好耐,終於的起心肝去做飄眉同埋美瞳線!係做高級雜誌嘅朋友介紹, 所以好有信心!我本身唔識畫眉,平 ...

可唔可以pm我飄眉嘅contact呀?
minniemouse
|
有相睇嗎
Mamaskhy0011
|

樓主請問眉的效果自然嗎?價錢和地點在哪?謝謝!
jessyeasy
|
都貴貴地,但絕對值,因為係德國料加上出名,我晏D PM 你,你之前介紹我gel 甲我都仲有去呀,差唔多成年喇 ...

可以pm埋我嗎?
hellohappygirl
|
本身想整眼線,好啦,唔整。多謝JM
sesamenyuzu
|

可以pm 的嗎, 謝謝你!
aaapo
|
可唔可以pm我飄眉嘅contact呀?Thanks
chocolate_milk
|

可否pm 我邊間整
Thanks
hwsamo
|
好想整眼線,你效果自然嗎?
ericbobo
|

可以PM資料嗎?