有冇人去過MIOGGI做TREATMENT?

good_pig
|
如題
Ohpqea
|
試過1次,超hard sell 而且個人覺得一般啦
good_pig    發表於 18-10-21 21:56
lovelywww
|
回覆 good_pig 的帖子

啲機麻麻地....
Cherryluilui
|
有,真金白銀$4800 試做picosure , 入房前問幾次係咪full treatment , consultant 都話係 ,做完問返個治療師是否full treatment 治療師話join course 會打多幾個pass... 嬲爆,我都唔介意比4800試做,只想感受真正full treatment 效果 ,感覺俾人呃左
good_pig    發表於 18-10-21 23:25
cinda72.
|
good_pig 發表於 18-10-21 20:54
如題

你唔驚挾呀
good_pig
|
cinda72. 發表於 18-10-21 23:41
你唔驚挾呀

我以為佢唔挾添....純粹附近開左....門面好似OK咁..所以又問下
cinda72.
|
good_pig 發表於 18-10-22 00:01
我以為佢唔挾添....純粹附近開左....門面好似OK咁..所以又問下

不如你去試完返黎包膠丫
我睇網評架乍,我驚我會嘈交
good_pig
|
cinda72. 發表於 18-10-22 00:04
不如你去試完返黎包膠丫
我睇網評架乍,我驚我會嘈交

但係上面咁多負皮就算了.....
Rascalbaby
|
性價比唔好,佢啲Product 唔值錢facial 都唔平都成千蚊個醫學機做Picosure 勁痛,vmax Hifu 都可以但唔算好抵
針劑都算Market price 有時Promo 會抵啲, 我淨係幫趁針劑

我個人認為glXxx性價比幾好,起碼佢啲產品真係又一城啲大鋪賣得貴先,都搵下苟姑娘賣下廣告,package facial 都唔駛過千(當然唔係做最勁嗰啲啦)
good_pig    發表於 18-10-22 23:20
good_pig
|
感謝各位意見...我都係唔好貪得意去了
Ashleycorina
|

好多年前我去銅鑼灣嗰間,最初係好好,之後換曬人,美容師得一個好,其他超衰格,夠膽hea做,勁快放mask 就唔見左人,到塊面乾到痛,自己出去叫人洗面,個美容師仲要發脾氣話唔俾人食飯㗎下?
同manager 講,佢話唔好意思,個美容師今日忙心情唔好但consultant 同美容師都hardsell到爆,會黑面,俾説話你聽同發脾氣,例如下一次約左2:00有人打電話confirm,去到就話無你booking 叫你等有人free 就同你做,一係罰你入房乾等30min
我係同同事去,佢有一次忍不住爆佢地,爆完就無再玩我地,但有講話我地唔合作加錢

Ashleycorina
|
之後佢每年打電話,寄信話我VIP有free facial / massage 都廢事去。我有個好惡朋友用左我張coupon ,佢話一入去就sell....直頭問佢你試做咋?唔打算買?
朋友問佢咁你係咪唔做吖?佢話個女仔至無再講,但個consultant 就要佢响房等,佢就自己出去話走
good_pig
|
Ashleycorina 發表於 18-10-23 14:07
之後佢每年打電話,寄信話我VIP有free facial / massage 都廢事去。我有個好惡朋友用左我張coupon ,佢話一 ...

估唔到差成咁
siufcat
|
Cherryluilui 發表於 18-10-21 23:21
有,真金白銀$4800 試做picosure , 入房前問幾次係咪full treatment , consultant 都話係 ,做完問返個治療 ...

真心貴
都算

仲唔老實
siufcat
|

搵得啲明星代言既都咁上下
唉...
Alicetang1993
|
朋友做過, 打LASER嫩膚, 向來都係同一個治療師.
唔知係咪個治療師心情唔好定點, 打完第1ROUND, 我朋友覺得完無感覺.
叫佢較大D度數 (因為朋友已經唔係第1次打, 有經驗).
治療師較大左, 再打, 朋友都覺得完全無感覺.
叫治療師再較大D, 治療師就拒絕, 朋友話前幾次打都唔係咁. 結果同治療師嘈起上黎. 話打埋淨低幾次之後唔會再續約咁話.
good_pig
|
Alicetang1993 發表於 18-10-23 17:56
朋友做過, 打LASER嫩膚, 向來都係同一個治療師.
唔知係咪個治療師心情唔好定點, 打完第1ROUND, 我朋友覺得 ...

oh no
carolyktong
|
貼錢買難受!
good_pig    發表於 18-10-23 21:05
siucl
|
po lam..勁hard sell..同glyxxx..一样
good_pig    發表於 18-10-23 22:52
cvpigpig
|
我係尖沙咀打hifu同淚溝又幾好喎。咁一定sell你2句買course.但唔買又冇黑面。
我諗個個唔同