自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Aidenlo 發表於 18-10-21 23:32
Standard verification
但乜唔係未認證都可以每月轉帳5000?

我認咗證所以唔清楚,你試下得唔得就知啦

大宅

Aidenlo 發表於 18-10-21 23:39
你未認證?
我估收$乜級數都冇問題
關鍵應該係比$嗰個?

我係綁咗香港信用咭,認證咗就解返信用咭

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-10-21 22:30
每月係5000

人仔每日10000,朋友轉過3日30000

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

blackberry 發表於 18-10-21 23:46
人仔每日10000,朋友轉過3日30000

人仔就唔知喇!

放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-10-21 23:53
人仔就唔知喇!

我得大陸錢包咋,港幣我就唔清楚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

blackberry 發表於 18-10-21 23:54
我得大陸錢包咋,港幣我就唔清楚

竟然
放下自在

首頁

尾頁

跳至