想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

SMALLMING 發表於 18-10-23 08:23

老公都話都諗做ERA 所以借卵 PGD ERA !

点解pgd, 不是 pgs?

別墅

請問送子鳥姐妹 你飢有食Tamoxifen 嗎?

禁止訪問

複式洋房

請問各位剛去完送子鳥,如果由桃園機場搭計程車要大約幾多錢?是否包車?

大宅

Luckyring 發表於 18-11-12 17:48
請問各位剛去完送子鳥,如果由桃園機場搭計程車要大約幾多錢?是否包車?
...

別墅

回覆 hellobbbaby 的帖子

請問送子鳥收费如何?取卵手術几$?因超高0又卵少,要儲卵,HK做会好貴。

大宅

回覆 koalange 的帖子

諮詢師同我報價大約35萬台幣,但加埋又要PGS、遲下又要做ERA,應該都會超出少少預算,不過佢地會分收集卵子同收集胚胎,會幫我分析邊個時間長,邊個對我較有幫助咁,我就揀左收集卵子,每次過台灣取卵加針都10萬幾台幣左右

別墅

tampopo720 發表於 18-11-16 12:01

諮詢師同我報價大約35萬台幣,但加埋又要PGS、遲下又要做ERA,應該都會超出少少預算 ...

你也是超高0嗎?是在HK先諮詢定直接去初診? 可pm你么?

大宅

hellokitty2014 發表於 18-10-21 23:01
有冇人在送ivf? 我想去做. 想問下有關資料。

我都係揀咗送子鳥,抽咗2次卵,總共有5粒雪咗,有1粒5BB既胚胎pass咗PGS,1粒6BB胚胎PGS係pass同fail中間。黎緊後日會返去做ERA採樣,等ERA result出咗就準備植入了。我覺得送服務好好,成個過程其實都唔辛苦。

大宅

Luckyring 發表於 18-11-12 17:48
...

如果直接由桃園機場坐的士去新竹大慨1400-1500台幣。

大宅

tampopo720 發表於 18-10-25 09:15
我係睇謝醫師,上次取左9粒卵,因為高齡做埋PGS,等緊報告出來,下個cycle又過去做ERA,我c6都話既然都做左 ...

我都係睇謝醫師啊!抽咗2次卵總共雪咗5個胚胎,1個5BB既胚胎PGS pass咗,黎緊後日返去做ERA喇。

大宅

回覆 christycsm 的帖子

恭喜你PGS有pass啊,又向前行左一步,我個諮詢師都建議我做ERA,我c6都話反正都做,就做到最精準最好,祝你成功啊

大宅

係啊,高齡又唔想係香港慢慢等,我pm左你啦

大宅

tampopo720 發表於 18-11-19 10:48
回覆 christycsm 的帖子

恭喜你PGS有pass啊,又向前行左一步,我個諮詢師都建議我做ERA,我c6都話反正都做 ...

係呀,做晒PGS+ERA成功率會高好多啊!預祝大家一take pass! 你黎緊個cycle做ERA,攞咗藥未呀?

禁止訪問

大宅

marysiuwai 發表於 18-11-20 09:39
之前聽香港STAFF講PGS一粒50-60%,如果加埋ERA會加幾多?

植入一顆PGS+ERA好囊胚平均懷孕率高達80%,相較於只做 PGS之60~70%足足提升了10~20%。送子鳥web site都有講。

侯爵府

SMALLMING 發表於 18-10-22 11:17
我也打算借卵同做PGS, 反而認為唔洗做ERA 。 個心1516

請教如果送子鳥做ivf及借卵加pgs,價錢大約多少?

大宅

回覆 ifcsir 的帖子

IVF 好似上面JM講咁, 大概30萬台幣左右, 每抽多一次大概加10零萬台幣左右我嚟緊等抽第4次啦, 你可以上尖沙咀個office問下先, 我之前都係上左去先,香港台灣啲staff全部都好nice

侯爵府

christycsm 發表於 18-11-20 09:41
植入一顆PGS+ERA好囊胚平均懷孕率高達80%,相較於只做 PGS之60~70%足足提升了10~20%。送子鳥web site都有 ...

咁高齡又點計呢

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至