韓衣

moonpie
|
呢個po 好毒!我跟著之後入左好多貨...
jm們啲資料好好!不過有啲shop叫完我入數至話無貨... 貴啲都算,但係又要逼我換貨...
sukicheng88
|
moonpie 發表於 19-1-21 11:25
jm們啲資料好好!不過有啲shop叫完我入數至話無貨... :bashf ...

咁衰
小小魔女
|
回覆 sukicheng88 的帖子

咁件牛角鈕外套著上身會唔會顯肥?
sukicheng88
|
小小魔女 發表於 19-1-21 11:30
回覆 sukicheng88 的帖子

咁件牛角鈕外套著上身會唔會顯肥?

冷衫一定唔會顯瘦㗎啦
不過又冇顯肥
小小魔女    發表於 19-1-21 11:53
Fishbbmama
|
回覆 moonpie 的帖子

邊間甘衰? 正常冇貨就退錢架啦, 點會逼人換其他野
petitsomeone
|
jm們啲資料好好!不過有啲shop叫完我入數至話無貨... :bashf ...

吓……冇得退錢? 只可以換貨?
邊間咁衰? 開佢名。
htts
|
Fishbbmama 發表於 19-1-21 10:50
299咋, 我同美加買
靚呀。 但我唔想扣鈕嘅jeans, 所以唔諗

KeekeeNg
|

咁衰,邊間?
Manman0113
|

邊間
HIMMAMA3
|
Fishbbmama 發表於 19-1-21 09:36
我又比呢條燒著左

好型呀不過我入了好多條牛仔褲了
moonpie
|
Fishbbmama 發表於 19-1-21 12:01
回覆 moonpie 的帖子

邊間甘衰? 正常冇貨就退錢架啦, 點會逼人換其他野

唉 無貨超級失望,所以佢提無話可以退錢,我都無醒起可以...
moonpie
|

不過話時話,我覺得621好好!超快出貨!
奀奀NGAN
|
petitsomeone 發表於 19-1-21 12:04
吓……冇得退錢? 只可以換貨?
邊間咁衰? 開佢名。

明天都係咁架喎話說我朋友想同佢買對鞋,佢答吾知有無得訂,試下先,之後朋友問,如果無咁係咪會退錢,佢話吾接受退錢,只接受換貨
Fishbbmama
|
回覆 奀奀NGAN 的帖子

已經冇得摸上手, 仲要唔知訂唔訂到都要我比錢先, 訂唔到就只比換野, 甘幾錢我都唔會買. 生意唔係甘做囉
Cathy9929
|
sukicheng88 發表於 19-1-20 22:44
返到屋企啦即刻影俾你睇
上身真係好顯瘦我好喜歡

請問容易痴塵嗎?
moonpie
|
Fishbbmama 發表於 19-1-21 14:44
回覆 奀奀NGAN 的帖子

已經冇得摸上手, 仲要唔知訂唔訂到都要我比錢先, 訂唔到就只比換野, 甘幾錢我都唔會 ...

同埋俾左錢就會期待用,點知過一排至話無...
Lucas_papaw
|
HIMMAMA3 發表於 19-1-20 22:26
美加也有呢件?

Ysys 訂左
Lucas_papaw
|
grapefruit1212 發表於 19-1-20 21:06
呢張圖上的頸鍊,tee ,褲,紅襪

我都係一set咁買 出街會唔會相認到
sukicheng88
|
Cathy9929 發表於 19-1-21 14:55
請問容易痴塵嗎?

今日已經著左出街
冇呢個問題呀
sukicheng88
|
奀奀NGAN 發表於 19-1-21 14:37
明天都係咁架喎話說我朋友想同佢買對鞋,佢答吾知有無得訂,試下先,之後朋友問,如果無咁係咪會退 ...

訂左冇貨冇得退錢
好離譜喎