$500 結婚禮物

cheers_iris
|
朋友結婚只係搞簡單lunch buffet, 冇請我飲亦冇觀禮, 不過同佢都ok fd, 都想送份禮物同佢食個飯, $500結婚禮物ok嗎? 送咩好? 求意見
little06
|
禮券囉一係,sogo之類嘅百貨公司
cheers_iris
|
little06 發表於 18-10-22 10:20

都好喎
tsung
|
little06 發表於 18-10-22 10:20

簡單又實際
MeowMuiMui123
|
我都會買禮卷
kitbebe
|
百貨公司禮卷
bosch
|
cheers_iris 發表於 18-10-22 10:18
朋友結婚只係搞簡單lunch buffet, 冇請我飲亦冇觀禮, 不過同佢都ok fd, 都想送份禮物同佢食個飯, $500結婚 ...

禮券, 首飾

hellohelloruby
|
回覆 cheers_iris 的帖子

$500利事
peonica
|
利事
rb2016
|
我鍾意收cash多啲
1928mickey
|

channin
|
利是
ChloeMa
|
bosch 發表於 18-10-22 16:56
禮券, 首飾

買到咩首飾?
JoanC
|
只會俾 cash,除非好 fd,fd 到開口指明送咩,否則無謂浪費。
bosch
|
ChloeMa 發表於 18-10-22 22:31
買到咩首飾?

好老實選擇唔多, 我只係諗到天鵝牌手鍊, 加多少少錢$600 以內有多d 選擇.

LOVEJELLY
|
我諗cash佢收到會開心啲
我愛Corina
|
bosch 發表於 18-10-22 23:43
好老實選擇唔多, 我只係諗到天鵝牌手鍊, 加多少少錢$600 以內有多d 選擇.

...

我寧願要cash
bosch
|
我愛Corina 發表於 18-10-23 01:26
我寧願要cash

矛錯. 如果唔嫌冇紀念價值, 人情係最好.

月見草
|
cheers_iris 發表於 18-10-22 10:18
朋友結婚只係搞簡單lunch buffet, 冇請我飲亦冇觀禮, 不過同佢都ok fd, 都想送份禮物同佢食個飯, $500結婚 ...

我唔會送禮物,送禮券大家開心
ChloeMa
|
bosch 發表於 18-10-22 23:43

...
我剛睇咗佢新出果條磁石扣手鏈,要 $810。