有冇人識 陳x曉/陳曉x(女 1983) 佢係日本霧島神宮遗下銀包

sweetwins
|

有位日本男士執左個銀包 問係米我 我話不是 並示意物主個身份証係香港的 之後佢四周嘗試揾個女遊客. 希望大家可以傳出去

親子皇帝
|
UP
Poyau
|
希望物主失而復得
sweetwins
|
up
natnat_tsang
|
up...
cbeyond
|
正常人執到野, 唔理邊個國家, 都應該交警察。
若果係外國人, 有心的話, 就交領事館。
呢d左網上亂傳人家資料的事, 唔會做。
JO_100
|
樓主都係好心! 但吾寫出生年份会好的。
tsung
|
Up
siuman3317
|

Cara2006
|
JO_100 發表於 18-10-22 11:14
樓主都係好心! 但吾寫出生年份会好的。

樓主係好心,但 post 上 bk 有乜用,你估個個香港人都上 bk。不如交去警局。
JO_100
|
Cara2006 發表於 18-10-22 14:13
樓主係好心,但 post 上 bk 有乜用,你估個個香港人都上 bk。不如交去警局。
...

個銀包係日本人執, 應該已交左去辦事處或警局。
樓主post 上黎, 如碰巧認識失主的人, 可以通知物主銀包係何處遗失。 所以我話樓主好心!

網落世界其實好细。有人sharing 就好多人知。
Mrs.Kangaroo
|
JO_100 發表於 18-10-22 14:35
個銀包係日本人執, 應該已交左去辦事處或警局。
樓主post 上黎, 如碰巧認識失主的人, 可以通知物主銀包係 ...

我上次都系post bk揾物主,仲好快揾到添。
wcpcelia
|
push
Pink_Cake
|
快d交比Police 好d,,個物主都應該會報警
1988cc
|
up
Vin仔媽
|
push
jacky1666_hk
|
up
hk1804
|
sweetwins 發表於 18-10-22 10:30
有位日本男士執左個銀包 問係米我 我話不是 並示意物主個身份証係香港的 之後佢四周嘗試揾個女遊客. 希望 ...

up
樓主好心post 上來,但 delete 年份好啲
Phyonafung
|
個日本人同樓主都好好心地牙!