萬聖節有無咩活動同小朋友玩?

天降大任
|
識得有朋友識化萬聖節妝,諗住化返個妝同埋小朋友出街玩下有邊度節日氣氛好又啱帶埋細路仔去??
fanyi02211990
|
好似無咩地方啱,海洋公園果啲鬼屋太恐怖,我覺我唔多啱小朋友去
sstepphanie
|
可以去superpark,本身D野都岩細路仔玩,同埋萬聖節好似會有特別活動
藍尾巴
|
返學校開生日會已經好夠
yurijm
|
我只係約埋親戚朋友去屋企開party
每家自備一至兩樣食物
準備玩一日
Poyau
|
兩大樂園
cwycat
|
sstepphanie 發表於 18-10-22 14:11
可以去superpark,本身D野都岩細路仔玩,同埋萬聖節好似會有特別活動

想問邊度嚟?thx
wcpcelia
|
個人中意迪士尼
Tsuhomu
|
無節目,食自己.
SuperChanB
|
天降大任 發表於 18-10-22 11:51
識得有朋友識化萬聖節妝,諗住化返個妝同埋小朋友出街玩下有邊度節日氣氛好又啱帶埋細路仔去??
...

我淨係諗到海洋公園同埋迪士尼,海洋公園今年有糖果村,我覺得都幾好,排下隊有糖攞
李露眉
|
學校會有.

如果個年係近星期六日,
尖沙咀海旁有得交換糖果,
可惜今年係星期3, 應該無乜人.

我女去過兩年, 都幾好玩架,
3唔識7..
D 小朋友都會你又換我又換,
Ashleycorina
|
朋友住嗰度,每年都响屋苑treat or trick,居民好 歡迎因爲係屋,所以小朋友跑到好開心
sstepphanie
|
cwycat 發表於 18-10-22 14:53
想問邊度嚟?thx

起奧運站果邊,我睇佢個網寫著萬聖節裝扮起埸入面影相再post IG,有機會贏多兩張全日飛
天降大任
|
sstepphanie 發表於 18-10-22 14:11
果日有平D??
天降大任
|
SuperChanB 發表於 18-10-22 15:41
我淨係諗到海洋公園同埋迪士尼,海洋公園今年有糖果村,我覺得都幾好,排下隊有糖攞
...

唔知海洋公園D鬼屋岩唔岩小朋友玩呢
MeowMuiMui123
|
學校有活動。買了wonder woman costume 比女女著去玩。佢試身時好興奮,唔願除。
我住house, 所以會同女女係neighbourhood攞下糖。
tsung
|
Ashleycorina 發表於 18-10-22 15:55
朋友住嗰度,每年都响屋苑treat or trick,居民好 歡迎因爲係屋,所以小朋友 ...

sstepphanie
|
天降大任 發表於 18-10-22 17:27
果日有平D??

31號果晚六點打後入埸既話,就二人同行,一人價錢,同埋果晚去應該氣氛都好玩D
hyt0721
|
天降大任 發表於 18-10-22 11:51
...

https://www.mb.zungfu.com/events/index_tc.php
StepStep504
|
李露眉 發表於 18-10-22 15:43
學校會有.

如果個年係近星期六日,

我過往兩年都有去海旁,其實經已好開心。
不過今年係平日,會去朋友club house或者黃金海岸都有活動。