無哂m痛feel

sammi92100
|
上星期每日都有m痛feel同扯住,但今日6week 就無左m 痛感覺,正常嗎?
aquaQ
|
sammi92100 發表於 18-10-22 14:16
上星期每日都有m痛feel同扯住,但今日6week 就無左m 痛感覺,正常嗎?

不是有m 痛感覺反而不正常嗎?
sammi92100
|
aquaQ 發表於 18-10-22 18:13
不是有m 痛感覺反而不正常嗎?

但有d人話m痛感覺係正常!所以依家好擔心
ilovefu6somuch
|
x2 我老婆M痛feel都少咗
擔心死我
angel.to
|
我連胸漲痛feel都少左,我都好擔心呀!
星期六先第一次照,希望一齊順利
sammi92100
|
angel.to 發表於 18-10-22 18:48

我下星期三先照!希望一齊順利
|
angel.to 發表於 18-10-22 18:48

我老婆又係吖

好似除咗攰, 好想休息/訓之外
其他症狀減退緊

你有冇尿頻?
奇怪我老婆話同以前差不多
冇話多尿咗或夜尿
RubyYu07
|
祝福一切順利,懷孕初期係心驚驚,加油!
RubyYu07
|
ilovefu6somuch 發表於 18-10-22 18:54
我老婆又係吖

其實好攰同眼訓,都係症狀之一!祝福bb癡實媽咪~
angel.to
|
ilovefu6somuch 發表於 18-10-22 18:54
我老婆又係吖

無尿多,其實咁細唔會壓住膀胱係唔會多尿左架! 不過我連其他反應都無,真係好擔心架
|
好彩
今日放工問返女王大人
今日佢又怨怨痛(M feel)
歷時~一個鐘

奇怪, 莫非子宮擴建工程星期六,日休息
而家安心返D

食飯又食唔哂, 要去灘下做懶豬
成個廚房,碗我有排洗
但感覺好開心
我要做媽媽
|
每個媽媽情況唔一樣架,你唔使太擔心。懷孕初期既話最主要就係多D休息吖
ipcs
|

正常,唔會陀咁耐痛咁耐㗎。
yukicheung0901
|

正常,係咪扯住扯住咁?m痛feel 係子宮擴大緊。我20w有時都會有。因為bb 發育緊。
cookingbaby
|
每個人嘅身體狀況都唔同嘅,坨得輕鬆仲好la。