網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睇中左1111特價野要先俾¥50訂金,明明合併付款都剔埋訂金,但原來真正俾錢會會自己又剔走左,用手機app俾又一定要用大陸卡。

請問有方法可以俾1111訂金嗎?

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-22 14:29
睇中左1111特價野要先俾¥50訂金,明明合併付款都剔埋訂金,但原來真正俾錢會會自己又剔走左,用手機app俾 ...

我都剛付款, 是要填國內手機號, 其實在旺旺通知交餘款, 唔知點解要填國內電話號, 我有, 所以我填左。
想買好耐, 見而家有優惠, 所以試下拍, 按晒所有天貓優惠, 唔知減到幾多

子爵府

purplechung 發表於 18-10-22 17:52
我都剛付款, 是要填國內手機號, 其實在旺旺通知交餘款, 唔知點解要填國內電話號, 我有, 所以我填左。 ...

國內手機號我填左集運個電話,但唔知點解俾唔到錢

手機俾會圖咁,只可以用內地卡
今日用電腦俾,剔合拼付款俾都得,但俾完先知佢彈左我俾訂金張單,我一陣再試下用電腦俾

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-22 17:55

是, 我見都出左集運個電話, 不過我改左, 我怕到時要收短信填確認碼就煩。
我無咁情形, 好似平時付款畫面及付款無咩特別, 我是用支付寶人仔比錢。
你post條link出來, 我幫你睇睇, 或者PM比我。

子爵府

purplechung 發表於 18-10-22 18:10
是, 我見都出左集運個電話, 不過我改左, 我怕到時要收短信填確認碼就煩。
我無咁情形, 好似平時付款畫 ...

謝謝你

【优合液晶双边电动吸奶器静音自动挤奶器吸乳拔奶器充电YH-8200】https://m.tb.cn/h.3REJnOI 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€ksG9bh7UUMg€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-22 18:12
謝謝你

試左無問題喎!
記住領卷取優惠

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-22 17:55

你試下用電腦, 去到付款會有好多種選擇比你揀, 清楚好多。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我用香港支付寶俾錢,電話填左集運,俾到無問題喎!

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-22 14:29
睇中左1111特價野要先俾¥50訂金,明明合併付款都剔埋訂金,但原來真正俾錢會會自己又剔走左,用手機app俾 ...

岩岩發現到天貓app主頁, 我-> 有領卷中, 可以去睇睇有咩卷岩用

子爵府

purplechung 發表於 18-10-22 19:21
你試下用電腦, 去到付款會有好多種選擇比你揀, 清楚好多。

得支付寶,我冇支付寶
而家搞搞佢先得

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-22 22:20
得支付寶,我冇支付寶
而家搞搞佢先得

你咁寫好混亂, 應該是:支付寶香港, 支付寶 (中國),其實用支付寶香港, PPS, 信用卡都可以付款, 但信用卡要收手續費。
如果你想開通支付寶, 可以在手機DL app,賬號及密碼與支付寶香港是一樣, 但要做認証, 回鄉証與自拍樣貌上傳便可, 你跟步驟做就得, 充值就要到找換店。
支付寶與微信不同, 如果只有微信香港錢包, 沒有微信國內錢包, 好多野都睇唔到, 買唔到。

子爵府

purplechung 發表於 18-10-23 07:19

你咁寫好混亂, 應該是:支付寶香港, 支付寶 (中國), ...

今次俾訂金,我用電腦版都只可以用支付寶俾錢,冇得揀其他方法。 所以我要link up返淘寶同支付寶香港去俾錢,本身之前link up左支付寶國內,但國內嗰個要睇下點增值。

侯爵府

竇漪房 發表於 18-10-22 21:49
我用香港支付寶俾錢,電話填左集運,俾到無問題喎!

是, 但樓主個版面與我地唔同, 所以我叫佢用電腦試下

侯爵府

melomelomelody 發表於 18-10-23 07:23
今次俾訂金,我用電腦版都只可以用支付寶俾錢,冇得揀其他方法。 所以我要link up返淘寶同支付寶香港去俾 ...

應該唔會, 你見到我都可以揀支付寶香港, 不過如果你本身有支付寶就簡單的, 只需增值, 我一向都係由朋友轉人仔比我, 仲方便過搵找換店
我見另外post有jm話用飛鳥, 你去FB搵搵, 而家轉錢唔駛親身去, whatsapp問rate, 用支付寶香港入數, 佢地就會轉錢到支付寶;微信做法一樣

侯爵府

剛在電腦開你條link見到, 請留意規則

子爵府

purplechung 發表於 18-10-23 12:16
剛在電腦開你條link見到, 請留意規則

最後真係要開返個支付寶香港link落淘寶先俾到錢,仲好好彩咁有迎新優惠平左$20。 唔該晒你呀

男爵府

melomelomelody 發表於 18-10-24 01:58
最後真係要開返個支付寶香港link落淘寶先俾到錢,仲好好彩咁有迎新優惠平左$20。 唔該晒你呀:kissy ...

請問係未一樣要比id card去認正?
同埋你揾邊間充值?我都係睇岩1111 比唔到錢

子爵府

大b豬 發表於 18-10-24 07:56
請問係未一樣要比id card去認正?
同埋你揾邊間充值?我都係睇岩1111 比唔到錢
...

我用香港支付寶link up返淘寶,我自己電話登記支付寶香港嗰陣醒唔起揀淘寶登入,尋晚用老公個電話整支付寶香港揀淘寶登入,電話號碼用老公嗰個,因為佢未登記支付寶。 用支付寶香港唔駛實名認證,周圍都可以增值,方便好多。

男爵府

melomelomelody 發表於 18-10-24 07:59
我用香港支付寶link up返淘寶,我自己電話登記支付寶香港嗰陣醒唔起揀淘寶登入,尋晚用老公個電話整支付寶 ...

sorry, 想問下我dl apps見顯示係 apilay hk, 請問呢個岩唔岩?

子爵府

大b豬 發表於 18-10-24 08:26
sorry, 想問下我dl apps見顯示係 apilay hk, 請問呢個岩唔岩?

Alipayhk 啱呀

首頁

尾頁

跳至