唔係歧視,但又係南亞人!

提子餅
|
巴籍無業男子強姦兼搶電話,事後話知道事態嚴重,冇立即離去仲話幫女士主整理衣服,而家認罪想減刑!真係火都嚟

啲南亞人唔避孕係咁生,生完攞綜援,根本佢哋同我哋文化完全唔同,大家雞同鴨講,係都要留喺度做小數族裔,想出頭根本好難,點解仲要係咁生

https://www.singtaousa.com/%E5%8 ... %E5%88%A4%E5%88%91/
JD930    發表於 18-10-24 17:20
esmehouse
|
Sumyeema1
|

Poyau
|
有多次刑事案底還望輕判 妙想天開
JD930    發表於 18-10-24 17:20
提子餅
|
Poyau 發表於 18-10-22 15:08
有多次刑事案底還望輕判 妙想天開

冇錢就去搶,冇女就去姦,到時判刑入去仲可以好食好住,出返嚟又再不停loop
Poyau    發表於 18-10-24 22:04
wcpcelia    發表於 18-10-22 16:54
1988cc
|

talktime
|
真喺要揾返D,幫手申請佢哋來嘅議員解話
SuperChanB
|
提子餅 發表於 18-10-22 15:27
冇錢就去搶,冇女就去姦,到時判刑入去仲可以好食好住,出返嚟又再不停loop
...

佢哋真係好恐怖,令我覺得香港不再安全
bananaGi
|
提子餅 發表於 18-10-22 14:59
巴籍無業男子強姦兼搶電話,事後話知道事態嚴重,冇立即離去仲話幫女士主整理衣服,而家認罪想減刑!真係火 ...

我想講,我隔離單位放租,就係租左比呢d⋯⋯

我都好擔心出入! 而且成走廊都臭晒! 香料咖哩味
BGCOME08
|
我認我係歧視,超級歧視南亞同印度嘅男人,佢哋可以恐怖到用眼神都識強姦你咁。
Nancy20090615
|
提子餅 發表於 18-10-22 15:27
...

一係夾埋食大茶飯.
mickeyeva
|
佢哋真係好恐怖,越嚟越多呢啲人,又凶狠又成日犯事,點解唔趕得佢哋走? 真係多謝張x雄
chanman2998
|
:anger:
bbbusy
|
提子餅 發表於 18-10-22 14:59
巴籍無業男子強姦兼搶電話,事後話知道事態嚴重,冇立即離去仲話幫女士主整理衣服,而家認罪想減刑!真係火 ...

Conybrownbb
|

sushiroll
|

babyco
|
好怕南亞人 ,恐怖過大陸人
opl2
|
我認我歧視
maria2014
|