自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

無話可說 發表於 18-10-22 16:39
我討厭南亞人多個大陸人,佢地咩都做得出

好多人成日loop 150,但其實這班人仲恐怖過150多多聲。

大宅

BB防敏心得分享勳章 熱血金章

aromama 發表於 18-10-22 16:48
好多人成日loop 150,但其實這班人仲恐怖過150多多聲。

呢班人最大問題係同佢哋完全溝通唔到,留喺香港完全冇得發圍,但又停咁生,生完要政府養,延續貧窮,男嘅夜晚喺街流連,滿身酒氣,我屋企附近公園晚晚都有幾個坐喺度飲啤酒,試過有人鬧事call 警察嚟

象牙宮

aromama 發表於 18-10-22 16:48

150係一堆人不停帶人落黎住,但起碼唔會拎武器打交丫,南亞人好興唔妥就動武架喇,我住大西北,見唔少

公爵府

回覆樓主

如果犯案放監後應即時遣返!

禁止訪問

珍珠宮

提子餅 發表於 18-10-22 14:59
巴籍無業男子強姦兼搶電話,事後話知道事態嚴重,冇立即離去仲話幫女士主整理衣服,而家認罪想減刑!真係火 ...

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

提子餅 發表於 18-10-22 18:27
呢班人最大問題係同佢哋完全溝通唔到,留喺香港完全冇得發圍,但又停咁生,生完要政府養,延續貧窮,男嘅 ...

好耐冇喺香港聽過嘅打劫金鋪,而家一頭半個月就有一單,多數都係南亜人士做,岀街見到佢地會行遠啲,唔係話歧視佢地,而係怕唔覺意撞到佢,佢會打我一身。

我真係好嬲個位張蕉雄,只為選票而岀賣港人,香港治安變差真係多得佢唔少

伯爵府

提子餅 發表於 18-10-22 14:59
巴籍無業男子強姦兼搶電話,事後話知道事態嚴重,冇立即離去仲話幫女士主整理衣服,而家認罪想減刑!真係火 ...

对不起。呢D人死也不足惜

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

提子餅 發表於 18-10-22 18:27
呢班人最大問題係同佢哋完全溝通唔到,留喺香港完全冇得發圍,但又停咁生,生完要政府養,延續貧窮,男嘅 ...

呢班人嚟到香港,但唔肯融入香港人ge生活,仲自以為高人一等,細路要讀英文學校,唔肯學廣東話,大部份人唔做嘢要攞綜援,又不停生仔,全家多人到大單位公屋都唔夠,要編配兩間
我認我係歧視,香港人生仔都要諗過度過,佢哋就有政棍幫,生得多綜援攞得多,識生唔識教,d細路曳到死。
政府永遠唔會公佈南亞裔用咗幾多資源,政棍又不停幫佢哋R著數
老實講,呢班人衰過新移民多多聲

大宅

回覆樓主:

根本融入唔到就唔好再批啦,
你正正經經打工貢獻香港無人會話你,
但你無所事事之餘又打交強姦就唔好怪人歧視

水晶宮

回覆樓主:

冇眼睇,香港治安只會越來越差

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

aromama 發表於 18-10-23 01:26
好耐冇喺香港聽過嘅打劫金鋪,而家一頭半個月就有一單,多數都係南亜人士做,岀街見到佢地會行遠啲,唔係 ...

咁都要多得選張超雄的腦殘市民!

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

遲啲就來香港都變小印度

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

babyco 發表於 18-10-22 16:26
好怕南亞人 ,恐怖過大陸人

x 2

水晶宮

sunnymama2 發表於 18-10-23 06:55
咁都要多得選張超雄的腦殘市民!

張好似不是市民選,是社福界代表 唔該記者搵佢出來回應下,佢幫d假難民的遺禍

寶石宮

回覆樓主:

琥珀宮

男爵府

剪左佢

珍珠宮

班南亞裔最大問題係唔肯融入我地社會,成日都重沉溺於佢自己鄉下嗰套,無所事事好食懶飛,一日到黑都淨係諗住性行為,三年抱兩,生得越多著數越多嘅心態,男嘅恃住自己大大隻隻,為非作歹,女嘅淨係識得生生生,佢哋班細路仔,細細個就已經曳到無倫,蝦蝦霸霸,見佢哋腳指尾憎到佢哋上頭殼頂。

阿香蕉雄先生,你帶得佢哋嚟香港,唔該你出嚟解下話,點樣先可以令佢哋安份守己啦,香港人真係多得你唔少

男爵府

首頁

尾頁

跳至