請問知唔道在那裡可以訂閱讀賣新聞報紙??

horsepant
|
訂開的香港office不再提供這個服務, google咗一輪都無乜頭緒.....
becky_green
|
what means by ''訂閱讀賣'' ?
horsepant
|
becky_green 發表於 18-10-22 15:25
what means by ''訂閱讀賣'' ?

[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Yomiuri Shimbun, 讀賣新聞 報紙
crystal媽咪
|
horsepant 發表於 18-10-22 15:35
Yomiuri Shimbun, 讀賣新聞 報紙

我明你講乜嘢,日本嗰份報紙.
有冇去買日本雜誌漫畫嘅舖頭再問
crystal媽咪
|
horsepant 發表於 18-10-22 15:35
Yomiuri Shimbun, 讀賣新聞 報紙

我明你講乜嘢,日本報紙.
有冇去售賣日本雜誌、書籍嘅鋪頭問
horsepant
|
crystal媽咪 發表於 18-10-22 15:37
我明你講乜嘢,日本報紙.
有冇去售賣日本雜誌、書籍嘅鋪頭問

問了好幾間都話無, 網上有人話Sogo有, 打去問又話已經沒有再訂.
crystal媽咪
|
horsepant 發表於 18-10-22 15:41
問了好幾間都話無, 網上有人話Sogo有, 打去問又話已經沒有再訂.

oh…………
睇下呢度有冇人訂,再話你聽
Poyau
|
以下有香港日本書店名單 試問吓有無

https://www.likejapan.com/news/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9A%84%E6%97%A5%E6%9C%AC%E6%9B%B8%E5%BA%97%E6%87%B6%E4%BA%BA%E5%8C%85-%E5%8C%85%E6%8B%AC%E4%BA%8C%E6%89%8B%E6%97%A5%E6%9C%AC%E6%9B%B8%E5%BA%97/
月見草
|
horsepant 發表於 18-10-22 15:41

連sogo都冇,真係有啲難道!
horsepant
|
Poyau 發表於 18-10-22 16:00
以下有香港日本書店名單 試問吓有無

https://www.likejapan.com/news/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9A%84%E6%97% ...

唔該晒, 打咗去問, 佢地都係無訂日本報紙.
cheechi
|
直接send email 去日本問得唔得?或者問下有日本報紙既酒店係邊度訂
wcpcelia    發表於 18-10-23 15:01
horsepant
|
cheechi 發表於 18-10-22 16:23
直接send email 去日本問得唔得?或者問下有日本報紙既酒店係邊度訂

已問酒店, 等回覆., thanks.
Poyau
|
horsepant 發表於 18-10-22 16:16
唔該晒, 打咗去問, 佢地都係無訂日本報紙.

不用客氣
imlcc
|
Aeon有無?我記得好多年前佢哋有D日本職喺度推銷,我個樣有D似日本人,佢哋仲叫我訂閲。
認字特警
|
一定要實體版嗎
horsepant
|
認字特警 發表於 18-10-22 18:06
一定要實體版嗎

係呀,比客睇
horsepant
|
imlcc 發表於 18-10-22 17:56
Aeon有無?我記得好多年前佢哋有D日本職喺度推銷,我個樣有D似日本人,佢哋仲叫我訂閲。
...

我試試,thanks
認字特警
|
horsepant 發表於 18-10-22 19:12
係呀,比客睇

咁真係堅難
如果書局代訂,就算日日有飛機運過嚟都要下晝先有

horsepant
|
認字特警 發表於 18-10-23 10:57
咁真係堅難
如果書局代訂,就算日日有飛機運過嚟都要下晝先有

搵到啦, 不過唔係讀賣新聞, 改咗訂朝日新聞, 訂多幾份的價錢仲好好, 唔該晒各位比的資訊
wcpcelia    發表於 18-10-23 15:01
認字特警
|
horsepant 發表於 18-10-23 12:40
搵到啦, 不過唔係讀賣新聞, 改咗訂朝日新聞, 訂多幾份的價錢仲好好, 唔該晒各位比的資訊
...
我都想知,你可唔可以靜靜雞話我知