想做真係有效果既Hifu,係咪下下都要過萬?

bik1229
|
Siuchoi 發表於 19-1-5 11:08
回覆 temilyt 的帖子

你好,想請教一下,我現在隔一個半月會打一次Picoway, 如果我去打Hifu, 唔知道會唔會 ...

請問你打picoway幾錢次?
bik1229
|
Siuchoi 發表於 19-1-5 11:08
回覆 temilyt 的帖子

你好,想請教一下,我現在隔一個半月會打一次Picoway, 如果我去打Hifu, 唔知道會唔會 ...

請問你打picoway幾錢次?
betty886
|
Pan2013 發表於 19-1-5 14:10
咩機?好正?

近日熱賣DxxxSonic買來自家打,惦嗎?有無人試左可分享?

dr.arrivo 既 miraclek,真係好好用,收毛孔,提升,嫩膚,去痘痘好有效。真心推薦
Siuchoi
|
回覆 bik1229 的帖子

$4500一次~
HCM
|
tszting030 發表於 18-12-17 11:03
回覆 fanyi02211990 的帖子

我打左1次試做 全面連眼同頸 係真係睇到有效果 ,

可以pm我嗎,thx
一三一四
|
CASIO賣家 發表於 18-12-5 23:30
係d小型美容院,唔係連鎖集團果d,係我一直做開,覺得佢手勢幾好又唔sell我,仲可以單次收費,所以先keep ...

可以pm我嗎?thank you
一三一四
|
fayelulu 發表於 18-12-8 22:24
Thermage 對我來說效果是最好的,我間中都有打ultra v / thermatrix, 當保養, 美國hifu 我唔敢打太多,太 ...

請問你在哪裏做Thermage?我塊面本身大加多肉,年紀大左有少少鬆,想保養下(我從來未入過美容院,所以呢方面零知識)
fayelulu
|
一三一四 發表於 19-1-6 07:38
請問你在哪裏做Thermage?我塊面本身大加多肉,年紀大左有少少鬆,想保養下(我從來未入過美容院,所 ...

如果你本來未入過美容院,不如試下d 類似thermage 療程感受下個感覺同效果先,例如dela, thermatrix ,佢哋都係電波技術,因為thermage 想對貴,二萬幾三萬900發
我係香港台灣都做過,台灣係王醫生,香港係一間醫學美容搵醫生做
jiji2
|
fayelulu 發表於 18-11-11 18:27
JM 唔知你幾大年紀,thermage, ulthera hifu, ultraformer, ultra v lift, 打針我都試過,分享少少

其實f ...
我岩岩JOIN左RF
我過2年就30
主要想改善法令紋
皮膚唔鬆弛, 不過都想提升一下
請問做RF係咪夠架喇?

小美愛分享
|
fanyi02211990 發表於 18-10-22 15:58
人大咗塊面真係鬆得好犀利,搞到望落好似好老咁...
不過問過朋友好似有效果嘅hifu,如果做面正常都要過萬, ...

我做過間18000/3次,仲有埋保養療程送,個人覺得好好
一三一四
|
fayelulu 發表於 19-1-6 10:26
如果你本來未入過美容院,不如試下d 類似thermage 療程感受下個感覺同效果先,例如dela, thermatrix ,佢 ...

謝謝你既回覆,因為我完全對美容院冇任何概念,可唔可以介紹下?超級非常十分感謝你
CatMo1006
|
係d小型美容院,唔係連鎖集團果d,係我一直做開,覺得佢手勢幾好又唔sell我,仲可以單次收費,所以先keep ...

Pls also pm me thanks
CASIO賣家
|
Siuchoi 發表於 19-1-5 10:55
回覆 CASIO賣家 的帖子

你好!可否也給我美容院資料?我剛剛PM問咗你的,唔該晒。

pm 咗
small22
|
clara_324
|
fanyi02211990 發表於 18-10-22 15:58
不過問過朋友好似有效果嘅hifu,如果做面正常都要過萬, ...

一分錢一分貨
Catwgrey
|

可以Pm資料比我嗎,唔該晒!
CASIO賣家
|
CatMo1006 發表於 19-1-6 18:24
Pls also pm me thanks

pm咗
CASIO賣家
|
small22 發表於 19-1-6 23:35

pm 咗
CASIO賣家
|
Catwgrey 發表於 19-1-19 17:47

可以Pm資料比我嗎,唔該晒!

pm 咗
BabeElla.Wong
|

平嘅可以試下無針埋線先
好多free trial 呀近排好似