自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有顧客塞勒維(Datta Salve)於本月初在印度孟買一間肯德基用餐,惟他在進食途中發現令人嘔心的事情,導致他相當不滿。塞勒維立即拍下證據,兩日後在社交平台將事件曝光。照片中可見,塞勒維叫了一個漢堡包及一盒雞翼,而雞翼裡面竟然藏著一堆白色蟲子,數量驚人可怕,令人看到也覺得作嘔。塞勒維為了證明事件屬實,更附上了一張肯德基收據。

https://www.bastillepost.com/hongkong/article/3566721-%E3%80%90%E6%85%8E%E5%85%A5%E3%80%91%E5%8D%B0%E5%BA%A6%E8%82%AF%E5%BE%B7%E5%9F%BA%E5%87%BA%E4%BA%8B%EF%BC%81-%E5%92%AC%E9%96%8B%E7%82%B8%E9%9B%9E%E7%BF%BC%E9%A9%9A%E8%A6%8B%E4%B8%80%E5%A0%86%E7%99%BD

寶石宮

回覆樓主:

嘩!
起雞皮

大宅

BB防敏心得分享勳章 熱血金章

生到咁大條都已經好幾日嘛,啲肉點存放

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

點解會咁

禁止訪問

子爵府

雞翼唔係雪藏既咩,就算有蟲,炸都炸死,點解會咁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好恐怖

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

好後悔入嚟睇

伯爵府

shun96 發表於 18-10-22 16:17
好好好好好好核突...仲要勁高清

所以我打咗2次慎入

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

侯爵府

Apple011 發表於 18-10-22 15:59
有顧客塞勒維(Datta Salve)於本月初在印度孟買一間肯德基用餐,惟他在進食途中發現令人嘔心的事情,導致 ...

珍珠宮

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

真係想嘔

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

岩岩先食完。。。。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

noodleball 發表於 18-10-22 16:18
雞翼唔係雪藏既咩,就算有蟲,炸都炸死,點解會咁

所以應該係假

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

子爵府

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Apple011 發表於 18-10-22 15:59
有顧客塞勒維(Datta Salve)於本月初在印度孟買一間肯德基用餐,惟他在進食途中發現令人嘔心的事情,導致 ...

Good source of protein

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

我唔係太明。。。雞肉炸熟左,但d虫無事?定d虫都係死了?
(唔係challenge, 真心唔明)

首頁

尾頁

跳至