自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

抺茶雪糕 發表於 18-10-22 17:28
咁都可能既
不過個女人又有工人又唔使返工又有司機,應該有老公養,而且打扮得好勁
...

可能系情婦呢。。。。。。。。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

子爵府

其實都唔係第一次見尼d,有次又有另一pair,男既猛問女個老公係咪成日吾喺度,當然可能只係吹水

子爵府

世風日下

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

抺茶雪糕 發表於 18-10-22 17:06
剛剛隔離有一男一女家長,好明顯有路或打算有路好核突

有冇真係見到「核突」野先?
有戲睇我實死跟。。冇野睇我,會介櫈架!

子爵府

tester5 發表於 18-10-22 17:48
有冇真係見到「核突」野先?
有戲睇我實死跟。。冇野睇我,會介櫈架!
...

咁又未有,不過現場見到同聽到就會感受到有幾核突

大宅

如果離咗婚我覺得 ok la

侯爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

http://big5.xuefo.net/nr/article12/118255.html

如果不是單身,報應好慘!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

抺茶雪糕 發表於 18-10-22 17:53
咁又未有,不過現場見到同聽到就會感受到有幾核突

下,咁就散場?咩都冇做過喎!有冇攪錯!我實介櫈。。。

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

呢d真係唔理智,結咗婚有仔女仲咁搞法。為一時過癮,催毁兩個家庭,好多人的幸福。值唔值得?

琥珀宮

回覆樓主:

點解?

大宅

姣婆 勾搭脂粉客處處有,但最過份就係果度食果度痾,小朋友就讀同一間學校都有。其實佢哋有無顧及小朋友感受。

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

抺茶雪糕 發表於 18-10-22 17:06
剛剛隔離有一男一女家長,好明顯有路或打算有路好核突

伯爵府

抺茶雪糕 發表於 18-10-22 17:28
咁都可能既
不過個女人又有工人又唔使返工又有司機,應該有老公養,而且打扮得好勁
...
可能二奶三奶呢! 悶悶地咪搵個男人曖昧下囉!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

會吾會係誤會呢?

首頁

尾頁

跳至