自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

大宅

回覆樓主:

出post 都唔得?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

其實點解咁肯定係同一個人嚟?因為我望過呢幾個人既post,講野口吻唔多似

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

珍珠宮

dasy 發表於 18-10-23 01:14
即係代表有某些病,列如精神病,殘疾人士等等⋯⋯⋯⋯⋯

明白了,thx

伯爵府

育兒性格勳章

dasy 發表於 18-10-23 01:16
1-4有印象,初初成日貼動物相,久而久之貼新聞網上來,仲要年幾幾年舊新聞
...

初初我都有睇貓奴嘅動物相,但係近排次次都貼啲血腥新聞, 唔使入去個post淨係睇過標題,都覺得恐怖想反胃作嘔。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

vincielau 發表於 18-10-23 07:37
初初我都有睇貓奴嘅動物相,但係近排次次都貼啲血腥新聞, 唔使入去個post淨係睇過標題,都覺得恐怖想反胃 ...

佢頭一個post嘅正常,講減肥。之後主要都係啲恐怖核突相、新聞……我見到係佢個名就唔入
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

珍珠宮

water_ma 發表於 18-10-22 18:14
得1,3有印象

Same here

吾講吾知係同一人,印象中這兩日仲睇到「我是貓奴」出post,完來咁快已經第五代

子爵府

開心吸收勳章

stkyo 發表於 18-10-23 03:34
其實點解咁肯定係同一個人嚟?因為我望過呢幾個人既post,講野口吻唔多似

唔似嗎?都係一開始瘋狂share啲舊聞、娛樂新聞,然後開嘩眾取寵或撩交拗topic,講自己感受同睇法,再不斷改個鋪名同edit過內容,嗰種厭惡隔個mon都feel到

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

港式奶茶 發表於 18-10-23 08:12
唔似嗎?都係一開始瘋狂share啲舊聞、娛樂新聞,然後開嘩眾取寵或撩交拗topic,講自己感受同睇法,再不斷改 ...

因為我都回過某幾個post,第二位復活個個非常惡死,我只係係佢個post回其他人都比佢追住嚟咬又話我廢又話我賤

男爵府

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

babyhoi 發表於 18-10-22 18:00
點解呢個人要不斷輪迴黎post新聞/舊聞呢?
嚴重attention seeking患者

我見到“水滾茶靚”都覺得佢係故人,咁快無咗

首頁

尾頁

跳至