大家有冇用家用美容儀器?

clayf528
|
有冇用呢?
issactmaria
|
clayf528 發表於 18-10-22 19:05
有冇用呢?

有beauty bar, Hada Crie 及剛剛新入了Arrivo Zeus.
cdn
|
Tripollar stop, foreo , Refa 算不算?從前有導出導入
butter11102
|
回覆 cdn 的帖子

我勁耐冇開機 你覺得成效明唔明顯? 睇下可唔可以俾返啲動力我 哈哈
cdn
|
butter11102 發表於 18-10-22 21:23
回覆 cdn 的帖子

我勁耐冇開機 你覺得成效明唔明顯? 睇下可唔可以俾返啲動力我 哈哈 ...

我們大慨是好朋友,物以類聚
clayf528
|
噤睇離可以慳返啲
opl2
|
我都好想知其實有冇用
issactmaria
|
opl2 發表於 18-10-23 17:07
我都好想知其實有冇用

視乎你的需要及不同品牌的家用美容儀力度及成效也不同,要成效當然不及醫美。但唔想出外做facial,又想在家自己平日做保養, 若有恆心又不防可考慮!
opl2
|
issactmaria 發表於 18-10-23 18:37
視乎你的需要及不同品牌的家用美容儀力度及成效也不同,要成效當然不及醫美。但唔想出外做facial,又想在家 ...

請問我係油肌,想要導出導入,有介紹嗎?
starbear616
|
cdn 發表於 18-10-22 20:13
Tripollar stop, foreo , Refa 算不算?從前有導出導入

Stop 有效果嗎
temilyt
|
Hitachi 導出導入機 (呢部超襟用, 用咗 over 5 年)
Ya-man Rei beaute 脫毛機 (打手臂 / 腳, 最開頭勤力做 8-10 次已經少咗好多毛毛, 呢部仲可以打面嫩膚, 但效果一般)
Cutey Up RF 機 (主要做頸 / 手臂 / 下巴, 要好勤力keep 住隔 2-3 日做 2-3 星期先見效)
Philips 洗面 + 按摩機 (洗面頭只用過幾次, 反而按摩頭成日用, 可以幫塊面消水腫)
issactmaria
|
opl2 發表於 18-10-23 18:48
請問我係油肌,想要導出導入,有介紹嗎?

HITACHI Hada Crie series 也可考慮!
cdn
|
starbear616 發表於 18-10-23 18:52
Stop 有效果嗎

我見不到