對唔住啦,我個人係比較直接(與執葉石油真情視像#789)

cinda72.
|
MM2H 發表於 18-10-22 21:35
佢係咪睇相有感你係xxbaby類型,錢+老實型殺食d

我覺得佢當我有幾千萬比佢呃似d喎
Yukyuk
|
cinda72. 發表於 18-10-22 21:20
佢個殼唔掂呀,以為係正常人先批,點知一開口又係騙子,又冇個帥look,收佢皮算啦 ...

非常同意。

超差!

千門有八將,係八種角色扮演,分工合作成為老千社團成員。千門八將,角色分為「正、提、反、脫、風、火、除、謠」。意思包括:

正將:老千行動主角,比如小白臉用技術出面行騙、出古惑、假感情。口才、攻心術咁。
提將:騙局集團入面嘅軍師。策劃佈局,安排架生,佈下「天仙局」
反將:埋身做傍友,針對目標愛好引佢入局。用女用賭投其所好,又用間諜、留意正將周圍人。
脫將:協助自己友甩身。事成人間蒸發,失敗就散水。
風將:專做收風,睇水,即係「天文台」。
火將:出手打人。當老千失敗,又談判講唔通,就負責打人。

tsung
|

jasmineoj
|
cinda72. 發表於 18-10-22 21:20
佢個殼唔掂呀,以為係正常人先批,點知一開口又係騙子,又冇個帥look,收佢皮算啦 ...

我最近有個加我,張相係有個阿婆推緊紙皮,心諗咩料啊
cinda72.
|
jasmineoj 發表於 18-10-22 21:41
我最近有個加我,張相係有個阿婆推緊紙皮,心諗咩料啊

我日日都有,多不勝數,防不勝防,煩到爆
鬼又有,扮中國人都有,一睇呢d就知Google translate ,扮乜鬼丫
YEOMORGAN
|
個樣體面
MM2H
|
cinda72. 發表於 18-10-22 21:36
我覺得佢當我有幾千萬比佢呃似d喎

咁佢應該試探完後轉個look再搵你,再接再厲
cinda72.
|
MM2H 發表於 18-10-22 21:47
咁佢應該試探完後轉個look再搵你,再接再厲

你想要邊件丫,比你揀啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mariefish
|

littlesister
|
而家真係好多9588 既「難忍」想 add Facebook, 女人錢真係咁易呃?
cinda72.
|
YEOMORGAN 發表於 18-10-22 21:45
個樣體面

呢句都唔知佢用乜q野文釋出黎
我都想知我個樣點體面
bbyou
|
中佬樣……
擺明想揾中女啦,
因為好多又空虛又有錢
cinda72.
|
bbyou 發表於 18-10-22 21:52
中佬樣……
擺明想揾中女啦,
因為好多又空虛又有錢

我屋企果件好樣過佢地多多聲喎
moma1023
|
cinda72. 發表於 18-10-22 21:17
都唔係好過份啫

佢個名⋯⋯ 譯出來好似「漢奸」
cinda72.
|
moma1023 發表於 18-10-22 21:54

又係喎
good_pig
|
cinda72. 發表於 18-10-22 21:17
都唔係好過份啫

MM2H
|
moma1023 發表於 18-10-22 21:54

奸音仲有其他字
jasmineoj
|
cinda72. 發表於 18-10-22 21:43
我日日都有,多不勝數,防不勝防,煩到爆
鬼又有,扮中國人都有,一睇呢d就知Google t ...

之前又個話係以色列當兵
cinda72.
|
jasmineoj 發表於 18-10-22 22:01
之前又個話係以色列當兵

乜鬼野職業都有,好心搵張劉華樣黎呃啦,起碼玩得開心d,幻想下都好
sonet    發表於 18-11-8 15:13
lamb123
|