超多囗水分泌

khtang828
|
我宜家9周幾
除左日日嘔之外,仲好多囗水
好彩我係全職主婦,每分鐘去lur 囗水都ok
但去親街就成日要lur系膠袋度 真係好影響社交同心情

唉 嘔就話三個月之後好啲,口水又係咪⋯
Miko3B
|
khtang828 發表於 18-10-22 22:05
我宜家9周幾

我初頭嗰3個月都係咁多口水,又嘔,到第4個月就冇啦
yukimother
|
我宜家9周幾

我都係咁,依家14週,仲係日日嘔同超多口水,我嚴重到每隔 10 秒就要 lur,真係好痛苦,好影響生活
wyan16
|
yukimother 發表於 18-10-22 23:18
我都係咁,依家14週,仲係日日嘔同超多口水,我嚴重到每隔 10 秒就要 lur,真係好痛苦,好影響生活
...

我都係,14週,仍然係(emoji)同要吐口水,仲口淡淡,可以點做?
camilleting
|
我都係咁 口水鼻水都有 有時想咳出黎lur左去 仲咳到反胃作嘔
khtang828
|
camilleting 發表於 18-10-23 11:09
我都係咁 口水鼻水都有 有時想咳出黎lur左去 仲咳到反胃作嘔

係呀 呢啲天氣又煩 我咳痰咳多一兩下 就會嘔
khtang828
|
wyan16 發表於 18-10-23 09:27
我都係,14週,仍然係(emoji)同要吐口水,仲口淡淡,可以點做?

14週又等多兩週 好多人16週話好啲,我都想系度求助:(
khtang828
|
yukimother 發表於 18-10-22 23:18
...

係呀 10秒就lur,但我懶,宜家成日同我大女做手勢或都成日嗯嗯嗯,
臨訓先慘 走好多轉先訓到
camilleting
|
khtang828 發表於 18-10-23 11:58

但我17週啦 唔見有好轉喎你係咪都有嘔? 我通常嘔完個幾日口水痰都特別勁
camilleting
|
khtang828 發表於 18-10-23 11:58

睇到啦 你原來日日嘔 我上胎無嘔無口水痰架 我諗遲d唔嘔 口水痰都會停埋架啦
yukimother
|
khtang828 發表於 18-10-23 12:02
係呀 10秒就lur,但我懶,宜家成日同我大女做手勢或都成日嗯嗯嗯,
臨訓先慘 走好多轉先訓到
...

我臨瞓係用大毛巾 lur ,費事起身走黎走去
RubyYu07
|
係聽講有D媽媽懷孕初期特別多口水,訓覺都流
khtang828
|
camilleting 發表於 18-10-23 12:20
睇到啦 你原來日日嘔 我上胎無嘔無口水痰架 我諗遲d唔嘔 口水痰都會停埋架啦
...

希望真係兩樣一齊停啦
上網見有媽媽無嘔後 但keep住lur口水lur到生
我上胎都只係嘔到生 無囗水呢個問題

好彩呢度都有唔少囗水怪xdddd
希望他日大家系街度拎住膠袋lur口水時相認
朱余媽媽
|
我兩胎都係咁,lur到生,我就揀實色寬口膠樽(買野飲完洗乾淨用),屋企出街都要跟身,出街一定要帶住唔知果d人,成日以為我飲水,其實我係lur口水
khtang828
|
朱余媽媽 發表於 18-10-27 04:44
我兩胎都係咁,lur到生,我就揀實色寬口膠樽(買野飲完洗乾淨用),屋企出街都要跟身,出街一定要帶住唔知 ...

好慘呀:( 咁有無嘔 幾時停?
bchuma
|
我宜家9周幾

你個點口水就因為你想嘔而產生嘅
rmrmrm
|
我宜家9周幾