嘩! 法羅皇子真係幾靚仔

duckducktakb
|
我都覺得幾靚仔
仲好sweet咁
tired
|
渡假都嫌悶又冇陽光仲要坐三程機
hanangah
|
tell-me-y 發表於 18-10-23 09:20
有無相睇下個男人樣貌呀?
我覺得呢個係超現實,
見人10次8次就結婚,

現實係一D都唔奇,佢地見10次,係每次旅行咁見唔係一日,半日叫一次.
大S都係見4次就決定結婚,都結咗6年.

台灣仲有對見一次面,男仔返美國,用電話傾計,傾幾次就話結婚,而家對仔女都讀小學,.....緣份係無嘢可以限定.

lammuimui
|
我同我老公都係見左十次左右,拍拖4個月決定結婚
Miss.Hui
|
99dogdog 發表於 18-10-23 02:07
我頭先都咁同老公講,話佢全日咁長又唔使湊仔,飯都要等個老公煮,咁佢有咩做?
...

佢整咗個中文嘅網站介紹法羅群島
rebeccalin
|
hanangah 發表於 18-10-23 10:08
現實係一D都唔奇,佢地見10次,係每次旅行咁見唔係一日,半日叫一次.
大S都係見4次就決定結婚,都結咗6年.

真係好難講,好多人拍十幾年拖,結婚唔夠幾年就離,有D閃婚幾十年又過得好幸福,真係睇雙方的緣分。我有個同學,上網識左個美籍華人,面都冇見過,佢就去NEW YORK搵人,去到仲要好快結埋婚。宜家生左對仔女係嗰邊工作和生活,見佢都幾開心。
Pianocake
|
高度好襯,個樣....相差太遠⋯⋯
syne403
|
我都被佢迷到,幾位人夫中最靚
baby_yee
|
suki.ywk 發表於 18-10-23 08:45
Belle既IG係咩?

https://instagram.com/whereisfaroeislands?utm_source=ig_profile_share&igshid=od1mwvyb5ohf
章魚妹妹
|
好靚仔x1000!
仲要好純好真!成個童話小國咁!好鍾意佢地講個個人都無比較又自律同信任彼此,相信無咩地方可以做到!
girlbear
|
mei524
|
有冇相呀……想八下,
謝謝謝!
kitbebe
|
想知靚仔職業, 節目又無講
hanangah
|
kitbebe 發表於 18-10-23 11:44